Όλο το ρεπορτάζ για την ενδεχόμενη συνεργασία με τον Ant1!Τι λέει η ίδια?

12:15 14/1/2013 - Πηγή: TVNea

Μετά την αποχώρηση της Βάσιας Τριφύλλη από το Dancing with the stars οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν!Γιατί όμως?Αφού λοιπόν η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε ανοιχτή επίθεση στον διευθυντή προγράμματος του Mega,Πέτρο Μπούτου...φαίνεται πως η αγάπη που της είχαν οι Αντεννικοί διπλασιάστηκε.Έτσι οι φήμες λένε,ότι η Βάσια θα συνεργαστεί με κάποιον τρόπο με τον Ant1 είτε σε κάποια εκπομπή είτε σε μια ένα σειρά.Τι
λέει όμως η ίδια?«Όχι δεν έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1 αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μου μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Πιστεύω θα μπορούσα να είμαι χρήσιμη σε κάποια εκπομπή».Όσο για το αν θα συμμετείχε ως δεύτερος ρόλος σε μία εκπομπή η Βάσια Τριφύλλη είπε στο περιοδικό «Super TV»: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν δεύτεροι και πρώτοι ρόλοι. Υπάρχουν δεύτεροι και πρώτοι άνθρωποι».

Σχόλιο:Πάντως το ίδιο έγινε και με τη Νατάσσα Καλογρίδη,η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο Dancing και κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο cast της σειρά "Αμάρτημα της μητρός μου"

Για να δούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα