Όλγα Φαρμάκη: "Αν ξεκινούσα σήμερα, θα πήγαινα στο Next Τop Model"

13:57 11/5/2011 - Πηγή: TVNea
"Θα έπαιρνα γερές βάσεις στο Next Top Model". Το εκρηκτικό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη διαγράφει αθόρυβα μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και σήμερα αν ξεκίναγε την καριέρα της θα δήλωνε συμμετοχή στο Νext top model.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Φαρμάκη στο περιοδικό «ΟΚ» είπε ότι αν η καριέρα της ξεκινούσε τώρα, θα δήλωνε συμμετοχή στο «Next Top Model». Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι είναι fan του συγκεκριμένου reality και ο λόγος που θα πήγαινε θα ήταν γιατί πιστεύει, ότι θα αποκτούσε πολλά εφόδια για το μέλλον. «Θα δήλωνα συμμετοχή γιατί παρακολουθώντας την εκπομπή διαπίστωσα ότι δίνουν σε αυτά τα κορίτσια γερές βάσεις. Το αρνητικό, αυτής της εκπομπής, όπως και κάθε διαγωνισμού, είναι ότι καλλιεργούν στους συμμετέχοντες το αίσθημα του ανταγωνισμού κι αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο», δήλωσε το μοντέλο.

Η Όλγα αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις με διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και πολλά εξώφυλλα σε περιοδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα οργώνει όλη την Ελλάδα με extra εμφανίσεις και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπέλες στην Κύπρο όπου γεμίζει κλαμπ με χιλιάδες άτομα ώστε να την δουν να γίνεται για λίγες ώρες dj και να ξεσηκώνει με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Διατηρεί χαμηλούς τόνους και είναι πιο γλυκιά και σέξι παρά το ότι είναι μόνη.

Πηγή: Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα