Λορέντζο Καριέρε: "Για να κάνεις οικογένεια σημαίνει ότι γουστάρεις!"

13:57 11/5/2011 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ ο Λορέντζο Καριέρε. Ο Λορέντζο, που έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη την περασμένη εβδομάδα ως παρουσιαστής, μίλησε για την συναρπαστική εμπειρία των Ρεκόρ Γκίνες στο MEGA! "Τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη, είπε ο Λορέντζο, και ένιωσα λίγο περίεργα στην αρχή γιατί είναι κάτι που το κάνω για πρώτη φορά. Πήγε όμως πολύ καλά και περάσαμε φανταστικά! Στα Ρεκόρ Γκίνες κατάλαβα ότι η ανθρώπινη θέληση δεν έχει όρια!Τη μουσική δεν την αφήνω ποτέ βέβαια! Αυτή την εποχή δουλεύω σε κάποια μουσικά πρότζεκτ
ως παραγωγός», συμπλήρωσε.

«Η εμπειρία της τηλεόρασης ήταν πολύ ευχάριστη γιατί πολύ απλά όταν είσαι ο εαυτός σου, αυτό που κάνεις μέσα σε εισαγωγικά, είναι κάτι εύκολο!Η φιλοσοφία μου είναι «Go with the flow»,  δηλαδή "πάω με το ρεύμα και αυτό το εφαρμόζω παντού", δήλωσε.

Πατέρας εδώ και πέντε χρόνια με δύο γιους πέντε και τριών ετών αντίστοιχα, ο Καριέρε μίλησε και για αυτή την εμπειρία."Για να κάνεις οικογένεια σημαίνει ότι γουστάρεις, για να είσαι με έναν άνθρωπο σε μια μόνιμη σχέση σημαίνει ότι περνάς καλά.
Όταν βλέπεις την ίδια τη ζωή στα χέρια σου, αγγίζοντας το παιδί σου, είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου. Μια "ιδέα"...που μεγαλώνει για 9 μήνες και γίνεται ζωή. Πόσο τέλειο μπορεί να είναι αυτό;", είπε με κάθε ειλικρίνεια στον Γιώργο.Ο Λορέντζο στη συνέχεια, τόνισε: "Τα παιδιά έχουν το μοναδικό χάρισμα να σε ξανακάνουν παιδί. Μεγαλώνοντας αλλάζεις, όμως τα παιδιά σε επαναφέρουν στην παιδική σου ηλικία. Είναι τόσο αυθόρμητα! Τις προάλλες ο γιος μου με ρώτησε: «Μπαμπά, τι υπάρχει έξω από το διάστημα;».

Ο ίδιος μίλησε και για την οικονομική κρίση: "Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Αυτό και μόνο είναι μια αρχή. Η κρίση ίσως μας φέρει πιο κοντά, ίσως επιτέλους σταματήσει ο ανταγωνισμός και περάσουμε στη φάση του συναγωνισμού". Όσο για την TV και τα προγράμματά της σχολίασε: "Στην τηλεόραση έχεις την μοναδική πολυτέλεια να πατάς ένα κουμπάκι και να αλλάζεις κανάλι αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις. Εγώ μουσική ξέρω να κάνω, οπότε η τηλεόραση δεν ξέρω πώς θα πάει. Όσο για την αναγνωρισιμότητα, ο Λορέντζο απαντά: «όλοι αναγνωρίσιμοι είναι ή μπορούν να γίνουν στη σημερινή εποχή! Ακόμα και ο περιπτεράς είναι ο σταρ της γειτονιάς».

Για τα talent shows ο Λορέντζο εξηγεί: «Καλά κάνουν όσοι πάνε, γιατί οι νέοι πρέπει να βγουν στην επιφάνεια και κάποιοι σιγά σιγά να αποχωρήσουν!». Τέλος, όσο για τη γυναίκα της ζωής του σχολίασε: "Η γυναίκα μου, μού χάρισε δύο παιδιά, τι άλλο θέλω;"
Keywords
Τυχαία Θέματα