Όλες οι εξελίξεις στα Δίδυμα Φεγγάρια...

16:10 4/6/2017 - Πηγή: TVNea
Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017
169o επεισόδιο
Ο Παύλος αναρρώνει, έχοντας στο πλευρό του τους κοντινούς του ανθρώπους, που ο καθένας τον βοηθά με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Ταυτόχρονα ο Ορέστης ετοιμάζεται να αξιοποιήσει στο έπακρο την άδειά του, χωρίς να έχει υπολογίσει τα εμπόδια, που του στήνει η Αγάπη. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή, παρακινούμενη από τη Λίτσα, δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση στο ζήτημα του Τόλη. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης, φανερά ευτυχισμένος με
την εξέλιξη της σχέσης του με τη Σίλα, της χαρίζει την απόλυτη οικογενειακή βραδιά. Συγχρόνως ο Φίλιππος, ανήσυχος με την είδηση του περιστατικού της υγείας του Παύλου και προβληματισμένος από την αλλοπρόσαλλη στάση της Αγάπης, αποφασίζει να κάνει την έκπληξη!

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017
170o επεισόδιο
Ο Παύλος εξηγεί στον Φίλιππο πώς μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει και πάλι την Αγάπη. Στο μεταξύ, η Αγάπη ρωτάει ευθέως τον Ορέστη αν έχει σκοπό να το “διαλύσουνε”. Παράλληλα, η Ελισάβετ πετυχαίνει την Αγάπη στην εταιρία και της μιλάει όπως ποτέ άλλοτε! Ο γιατρός εξετάζει τον Παύλο και μαθαίνουμε τις εξελίξεις με την υγεία του. Η Ελισάβετ με τη Λίτσα πείθουν τη Λαμπρινή ότι πρέπει να αναλάβει δράση με τον Τόλη και τη συμβουλεύουν να του κάνει ερωτική επίθεση! Ο Ορέστης, λίγο πριν φύγει για διακοπές, ζητάει επείγουσα συνάντηση με τον Παύλο! Ο Φίλιππος αγοράζει δυο βέρες και πάει και βρίσκει την Αγάπη έξω από την εταιρία.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017
171o επεισόδιο
Ο Φίλιππος με αναπτερωμένο ηθικό, ετοιμάζεται να εφαρμόσει τις συμβουλές του Παύλου. Ταυτόχρονα ο Ορέστης αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην Αγάπη, το καθήκον και το ταξίδι που ετοιμάζει. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση στο θέμα του Τόλη, καθώς προσπαθεί να ακολουθήσει πολλές και άκρως διαφορετικές απόψεις. Εν τω μεταξύ η Σίλα, με τη βοήθεια της Λίτσας, προσφέρει στον Αντώνη και την οικογένεια του, ένα πολύ ευχάριστο οικογενειακό δείπνο. Παράλληλα η Ελισάβετ μετά από πολύ προσπάθεια, καταφέρνει να έρθει σ’ επαφή με τον Ορέστη και εκπλήσσεται από μία αυθόρμητη απόφαση του. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος εφαρμόζει το παρακινδυνευμένο σχέδιό του, που ξεκινάει με την «απαγωγή» της Αγάπης.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017
172o επεισόδιο
Ο Φίλιππος δεν το βάζει κάτω και τελικά καταφέρνει και πείθει την Αγάπη να παντρευτούν. Κουμπάροι στον γάμο, ο Αντώνης με τη Σίλα! Στο μεταξύ η Μαρουσώ δεν γνωρίζει τίποτα για όλα αυτά και ανησυχεί πολύ γιατί δεν βρίσκει πουθενά τον Φίλιππο! Η Λίτσα με τη Λαμπρινή πάνε στα μαγαζιά για να αγοράσουν “αξεσουάρ αποπλάνησης Τόλη”! Ο Ορέστης θέλει να απομακρυνθεί όσο γίνεται περισσότερο από την Αγάπη και πάει μόνος του σε ένα σπα. Παράλληλα, ο Αμβρόσιος λέει κάτι στην Ελισάβετ και την κάνει να αλλάξει γνώμη για τον εαυτό της αλλά και για την Αγάπη. Ο γάμος Φίλιππου – Αγάπης είναι μυστικό προς το παρόν, αποφασίζουν όμως να το ανακοινώσουν στον Παύλο.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017
173o επεισόδιο
Η είδηση του γάμου της Αγάπης με τον Φίλιππο δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και φέρνει το νεόνυμφο ζευγάρι αντιμέτωπο με τις οικογένειες και το κοντινό του περιβάλλον. Ταυτόχρονα η Λαμπρινή, κατευθυνόμενη από τη Λίτσα, επιβάλει στον Τόλη τη χειρότερη τιμωρία που μπορεί να δεχθεί ένας χαρτοπαίκτης. Εν τω μεταξύ ο Ορέστης χαλαρώνει στις διακοπές του, έχοντας πλήρη άγνοια για όσα συμβαίνουν κατά την απουσία του. Παράλληλα ο Αμβρόσιος παίζει καταλυτικό ρόλο, στο να δουν οι δύο οικογένειες την θετική πλευρά του αναπάντεχου αυτού γάμου. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ, ενθουσιασμένη με τις εξελίξεις, βάζει σ’ εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο κατάκτησης του Ορέστη. Λίγο αργότερα η πρώτη νύχτα του νεόνυμφου ζευγαριού διακόπτεται από μία απροσδόκητη επίσκεψη.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα