Ολα για τα πρόσωπα του νέου σόου!

12:46 23/3/2013 - Πηγή: TVNea
Πάρα πολλά είναι τα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν προσεγγιστεί από τον ΑΝΤ1 προκειμένου να λάβουν μέρος στο σόου, είτε συμμετέχοντας στην κριτική επιτροπή και στην ομάδα των παικτών, καθώς στόχος του σταθμού είναι να κάνει το πρόγραμμα όσο πιο δυνατό και ελκυστικό στην τηλεθέαση γίνεται, στοχεύοντας -γιατί όχι;- σε νούμερα τηλεθέασης παρόμοια με αυτά του ''Dancing with the Stars''. Για την κριτική επιτροπή σίγουρη πρέπει να θεωρείται η Μπέσυ Μάλφα, από τις πρώτες που ήρθαν σε επαφή με τον ΑΝΤ1,
ενώ στην κριτική επιτροπή αναμένεται να βρίσκεται και η Μπέτυ Μαγγίρα.

Αντίθετα, η αδελφή της Ματθίλδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα των συμμετεχόντων, για την οποία, επίσης, ακούγονται έντονα τα ονόματα του Χρήστου Δάντη, του Κρατερού Κατσούλη, της Τζένης Μπότση και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

''Μπαλαντέρ'' πρόσωπο είτε για την κριτική επιτροπή, είτε για το γκρουπ των επωνύμων είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, που αν τελικά συμφωνήσει, θα κάνει...ολική επαναφορά στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Οσο για το όνομα που θα παρουσιάσει το σόου ; Αυτό, όπως μάθαμε, θα είναι το τελευταίο που θα απασχολήσει τους ιθύνοντες του καναλιού, μιας και θέλουν να ''κλείσουν'' πρώτα με δυνατά ονόματα επιτροπή και καλλιτέχνες. Εκείνο, πάντως, που αναζητά ο ΑΝΤ1 είναι έναν παρουσιαστή με ιδιαίτερο χιούμορ, ένα χαρούμενο πρόσωπο που να μπορεί να ''σηκώσει'' τόσο το ειδικό βάρος και τις προσωπικότητες της επιτροπής, αλλά και να έχει τη δυνατότητα και το χαρακτήρα να...παίξει μπάλα με τους σελέμπριτις.

Τον Χρήστο Φερεντίνο δεν θα ήθελαν, όπως μάθαμε, να τον χρησιμοποιήσουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, το όνομα της Δούκισσας Νομικού δεν έπεσε καν στο τραπέζι, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου από τα...δημοσιεύματα έμαθε ότι το όνομα της παίζει για το σόου. Τέλος, μπορεί πρόσωπα σαν τον Αντώνη Ρέμο και την Δέσποινα Βανδή να τίναζαν την...μπάνκα στον αέρα άμα τη εμφανίσει, όμως είναι μάλλον απίθανο να τους δούμε στο σόου σε οποιοδήποτε ρόλο. Περισσότερα θα γνωρίζουμε όσο πλησιάζουμε στην ημέρα μετάδοσης του παιχνιδιού...

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα