Νίκος Χατζηνικολάου : Ποιο είναι το νέο πρόσωπο το οποίο... πολιορκεί για συνεργασία;

12:15 23/3/2013 - Πηγή: TVNea
Τι κι αν ο "Real Fm" έχει εκτοξευθεί στην κορυφή των Αθηναικών ραδιοφώνων; Τι κι αν είναι αυτή την στιγμή το πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν σταματά στιγμή να σκέφτεται για το πως μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο όλη αυτή την ραδιοφωνική ομάδα που έχει καταφέρει τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια να δημιουργήσει...

Μία ομάδα η οποία αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας, δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα στα ερτζιανά.
Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνουμε, μετά την άφιξη της Ελληνοφρένειας στους 97,8 μεγακύκλους, ο ισχυρός άνδρας των Media, ετοιμάζεται να δώσει ακόμα πιο έντονο σατιρικό χαρακτήρα στο πρόγραμμα του Real, ανοίγοντας την πόρτα σε ένα πραγματικά βιτριολικό χιούμορ. Με άλλα λόγια; Ο Νίκος Χατζηνικολάου απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση στον απίστευτο Τζίμη Πανούση προκειμένου ο γνωστός καλλιτέχνης να αποκτήσει την δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλωστε, ο Τζίμης αγαπά το ραδιόφωνο και πολλές φορές έχει υποκύψει στην γοητεία του ραδοφωνικού μικροφωνου.

Αν φυσικά αυτό το... ραδιο-συνοικέσιο προκύψει, το πιο πιθανό είναι ο Τζιμάκος να αναλάβει δράση από το καλοκαίρι και μετά, που θα δημιουργηθεί το νέο πρόγραμμα του Real για του χρόνου.
tlife.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα