Οι υποψηφιότητες των 2011 MTV EMA

10:16 21/9/2011 - Πηγή: TVNea
Η Lady Gaga οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων για τα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία 2011 MTV EMA, καθώς είναι υποψήφια σε έξι από τις κατηγορίες των βραβείων, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα. Η εκκεντρική σταρ είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού και video με το “Born This Way”, καλύτερου pop ερμηνευτή, καλύτερου live
ερμηνευτή αλλά και καλύτερης τραγουδίστριας. Ακόμη, διεκδικεί ένα βραβείο στην κατηγορία του καλλιτέχνη με τους περισσότερους φανς. Την Lady Gaga ακολουθούν σε υποψηφιότητες οι Bruno Mars και Katy Perry, που διεκδικούν από τέσσερα βραβεία MTV EMA, ενώ η Adele είναι υποψήφια σε τρεις από τις κατηγορίες των βραβείων, όπως και ο νεαρός σταρ Justin Bieber. Από τρεις υποψηφιότητες έχει και το γκρουπ 30 Seconds To Mars.
Αναλυτικότερα, το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας διεκδικούν φέτος οι: Adele, Beyoncé, Jennifer Lopez, Katy Perry, Lady Gaga, ενώ στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιστή, τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι Bruno Mars, David Guetta, Eminem, Justin Bieber, Kanye West.
Ακόμη, το βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη θα διεκδικήσουν οι...
Bruno Mars, Far East Movement, Jessie J, LMFAO και ο Wiz Khalifa. Στην κατηγορία καλύτερου rock των MTV EMA, υποψήφια είναι τα γκρουπ: Coldplay, Foo Fighters, Linkin Park, Kings of Leon και Red Hot Chili Peppers.Το βραβείο καλύτερου τραγουδιού διεκδικούν τα hits “Rolling In The Deep” - Adele, “Grenade” - Bruno Mars, “On The Floor” - Jennifer Lopez ft Pitbull, “Firework” - Katy Perry και “Born This Way” - Lady Gaga. Τα βραβεία MTV EMA πρόκειται να διεξαχθούν φέτος στις 6 Νοεμβρίου στο Belfast.
Keywords
Τυχαία Θέματα