Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

16:26 24/9/2011 - Πηγή: TVNea
Σε δόσεις ξεκινά η φετινή τηλεοπτική σεζόν, ελέω της τραγικής οικονομικής κατάστασης των καναλιών.Τα προγράμματα των δικτύων όλης της υφηλίου ξεκίνησαν,αλλά στη χώρα μας μάλλον θα μπούμε στην prime time με... χιόνια!Παρ'όλα αυτά η εβδομάδα που ξεκινά έχει αρκετά ενδιαφέρουσες πρεμιέρες στο μενού της,αρκούντως σημαντικές για τα μεγάλα κανάλια.Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα της Δευτέρας 26/09:
-Μega-Ant1:H μάχη της 'γείτονος' συνεχίζεται.Στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε το 1ο επεισόδιο των σήριαλ 'Ερωτας & Τιμωρία' και 'Πειρασμός' (φαντάζομαι
η γιαγιά μου δεν είδε την avant premiere στο διαδίκτυο so...θα έχει αγωνία).Φαβορί είναι φυσικά το σήριαλ του Ant1,αλλά την ετυμηγορία θα τη μάθουμε την Τρίτη το πρωί.Τα 2 μεγάλα κανάλια φροντίζουν πάντως να μας βομβαρδίζουν με trailer.

-Star:Σημαντική ημέρα για το κανάλι.Ξεκινά το slot 13.30-18.00,με τις Νικολέτα Ράλλη και Τατιάνα Στεφανίδου να ρίχνονται στη μάχη,με τον ανταγωνισμό ακόμα σε χαλαρούς ρυθμούς. Στις 21.00,θα απολαύσουμε το 1ο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς 'Human Target',με την οποία το Star θα προσπαθήσει (?) να κλέψει νεανικά νούμερα από το...τούρκικο blog.

-Alpha:Δεν έμειναν και πολλά για να κάνουν πρεμιέρα στην Κάντζα,τη Δευτέρα όμως μας καλησπερίζει η παρέα του 'Δέστε τους' στις 16.00.Η συνταγή,γνωστή και ευπρόσδεκτη

-Alter:To παζλ της daytime του σταθμού ολοκληρώνεται με την εκπομπή 'Υπάρχει λύση'.Με συνταγή...φρέσκια,λίγο κλάμα,λίγο προβλήματα της μοίρας,λίγο ψυχανάλυση,το δίδυμο Θρασκιά-Σαμοίλη θα παλέψει στο δύσκολο 2ωρο 17.00-19.00 στοχεύοντας στο κοινό 45 και.... βάλε.
EΡΤ:Συνεχίζεται,για 2η σεζόν το ΝetWeek με οικοδέσποινα την Ελλη Στάη.Η πολιτική επικαιρότητα στο επίκεντρο στις 22.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα