Τα πρόσωπα του ''Πειρασμού''

14:36 24/9/2011 - Πηγή: TVNea
Γνωρίστε όλα τα καινούρια πρόσωπα και τους ήρωες της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1 που ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στη θέση του ''Ezel''. Ποιό ρόλο θα παίξει ο Κιβάντς Τατλιτούγκ και ποιά θα είναι η νέα καλλονή που θα πλασαριστεί στη σειρά ;
Αντνάν Σιγκαγίλ : Ο πλούσιος χήρος που εξαγοράζει την αγάπη
Έχοντας μείνει χήρος εδώ και αρκετό καιρό, ο εύπορος επιχειρηματίας Αντνάν ζει σε ένα σπίτι δίπλα στο Βόσπορο μαζί με τα δύο παιδιά του και έναν
μακρινό ανιψιό του...Εχει συνάψει διάφορες σχέσεις αλλά καμία δεν τον έχει φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Μια σχέση με μια κυρία της υψηλής κοινωνίας θα εμφανιστεί και θα μεταβάλει τη ζωή του προς το καλύτερο αλλά πριν αλλάξουν βέρες και επίσημα, μια ερωτική ανατροπή θα κάνει την εμφάνισή της και όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή...
Τον συγκεκριμένο ήρωα τον υποδύεται ο Τούρκος ηθοποιός Σελτζουκ Γιοντεμ, 58 ετών σήμερα με πολλές τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.


Μπελούλ Χαζνεντάρ : Ο πλέιμποι που θα βρει την αληθινή αγάπη
Ο ξανθός γόης Κιβάντς Τατλιτουγκ ενσαρκώνει έναν νεαρό άνδρα που...
αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, χωρίς να έχει βρει τον πραγματικό έρωτα που θα τον αναστατώσει. Η γνωριμία του με τη νεαρή γυναίκα που θα εισβάλλει στη ζωή του μακρινού θείου του θα σημάνει την έναρξη μιας καινούριας εποχής στη ζωή του καθώς δεν θα διστάσει να ρισκάρει τα πάντα για αυτό τον έρωτα.

Μπίχτερ Γιορέογλου : Η γυναίκα που θα στιγματίσει τη ζωή δύο ανδρών
Νεαρή και πανέμορφη, η Μπίχτερ είναι μια κοπέλα που προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο για τη ζωή της, έστω και αν αυτό μεταφράζεται σε έναν πλούσιο γάμο χωρίς αγάπη...Δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και θα προχωρήσει σε γάμο με τον πολύ μεγαλύτερό της Αντνάν, παρότι αυτό σημαίνει την διάλυση της σχέσης της με τη μητέρα της. Όλα όμως τα σχέδια της για ένα αρμονικό γάμο θα καταστραφούν όταν ένας απρόβλεπτος έρωτας θα βρει τη θέση του στην καρδιά της.
Η 26χρονη ηθοποιός είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα στην Τουρκία αυτή τη στιγμή, αν και αρχικά είχε άλλον επαγγελματικό προσανατολισμό καθώς είχε σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων.

Φιρντέβς Γιορέογλου : Η πληγωμένη μητέρα που θέλει εκδίκηση
Για γάμο πήγαινε η ώριμη κυρία της υψηλής κοινωνίας, τελικά όμως βρέθηκε να παντρεύει την νεαρή κόρη της με τον άνδρα που ήθελε για τον εαυτό της... Αυτό το γεγονός θα την θορυβήσει και θα την κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Δεν θα συγχωρήσει στην κόρη της ότι έκανε άνδρα της εκείνον που προορίζονταν για εκείνη και θα προσπαθήσει να βάλει το χεράκι της στο χωρισμό τους. Το ρόλο της Φιρντέβς υποδύεται η αειθαλής 67χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Νεμπαχάτ Τσεχρέ, η οποία ήταν από τις πρώτες που άνοιξαν το δρόμο στα μοντέλα που στη συνέχεια έγιναν ηθοποιοί καθώς και η ίδια ήταν από τις πρώτες ''Μις Τουρκία'' που το έκανε στη δεκαετία του 60'.

Νιχάλ Σιγκαγίλ : Η κόρη που ερωτεύεται τρελά
Ως μια από τις δύ
Keywords
Αναζητήσεις
τουρκος ηθοποιος πηρασμος στην ελλαδα, πειρασμος στο γαμο
Τυχαία Θέματα