Οι «Κηπουροί του Mega»:Η κηπουρική είναι ψυχοθεραπεία

15:48 17/6/2011 - Πηγή: TVNea
Οι τρεις φίλοι «Κηπουροί του Mega» με ποτιστήρια, τσουγκράνες και φτυάρια, μιλούν για τη θέση της κηπουρικής στη ζωή μας μεσούσης της οικονομικής κρίσης και δίνουν τον ορισμό του ιδανικού κήπου.«Με όλο αυτό το αρνητικό κλίμα γύρω μας, η κηπουρική είναι μία ψυχοθεραπεία», λέει ο Σωτήρης Βρετός στο περιοδικό HELLO! και ο Μάκης Τσοκας παραδέχεται ότι ολοκληρώνοντας την πρώτη σεζόν, η εκπομπή ξεπέρασε τις προσδοκίες των τριών φίλων.Είναι όμως η οικονομική κρίση «γόνιμο έδαφος» για εκπομπές κηπουρικής; «Η κρίση ωθεί στην οικονομία», λέει ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος και ο έτερος κηπουρός Μάκης Τσόκας συμπληρώνει:
«Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες ευνοούν την κηπευτική, διότι εκτός από το καλλωπιστικό της όφελος, είναι χρηστική και πλέον απαραίτητη για ψυχολογικούς λόγους.Όσο για τον ιδανικό κήπο, οι τρεις κηπουροί δίνουν ο καθένας τον δικό του ορισμό: ...

Σωτήρης Βρετός: «...εκείνος που έχει χρώμα, άρωμα και γεύση»
Μάκης Τσόκας: «...που σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει και σε αναζωογονεί ακόμη και με μία ματιά».
Γιάννης Παναγιωτόπουλος: «... αυτός που μπορούμε να τον συντηρήσουμε και μας προκαλεί συναισθηματική διακύμανση. Δηλαδή, με τις όψεις που αλλάζει, να αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές των εποχών».
Keywords
Τυχαία Θέματα