Οι «κακές γλώσσες» για το… βέτο της Άννας Βίσση!

17:01 2/10/2013 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα ξεκίνησαν τα κάστινγκ για το «The Voice» και δεκάδες υποψήφιοι έχουν ήδη περάσει από ακρόαση ευελπιστώντας ότι η… φωνή τους θα τους εξασφαλίσει μία θέση στο καινούργιο talent show του ΑΝΤ1.

Ενώ λοιπόν οι υποψήφιοι διεκδικούν μία θέση στο πλατό τα στελέχη του σταθμού αναζητούν τα τέσσερα πρόσωπα που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή.

Οι όροι και οι κανόνες της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Voice» αναφέρουν μεταξύ άλλων πως στη θέση θα πρέπει να κάθονται τραγουδιστές ή συνθέτες που να
τραγουδούν επαγγελματικά, να διαθέτουν δηλαδή φωνή που θα… σέβεται το πεντάγραμμο! Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί για την κριτική επιτροπή είναι η Άννα Βίσση, ενώ όπως είχα γράψει και παλαιότερα τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν κάνει επαφή και με τη Δέσποινα Βανδή, θεωρώντας δικαιολογημένα, ότι θα συζητηθεί πολύ το να καθίσουν δίπλα δίπλα οι δύο τραγουδίστριες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως, η Βίσση είπε ότι το concept του «Voice» όπως έχει δει είναι με μία μόνο γυναίκα στην κριτική επιτροπή. Η αλήθεια όμως, είναι ότι δεν ισχύει και δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας στη «Βίβλο» (όπως ονομάζονται οι όροι και κανόνες των talent show) του συγκεκριμένου talent show. Έτσι λοιπόν κάποιες… κακές γλώσσες λένε ότι η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» δεν επιθυμεί να καθίσει δίπλα της κάποια άλλη γυναίκα και ιδιαίτερα μάλιστα η Βανδή.

Οι ίδιες «κακές γλώσσες» επίσης υποστηρίζουν ότι η Βίσση έχει μιλήσει τηλεφωνικά με στελέχη του ΑΝΤ1 λέγοντάς τους ότι για να προχωρήσουν οι μεταξύ τους συζητήσεις θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι η «απόλυτη» θα είναι η μοναδική γυναίκα στην κριτική επιτροπή. Βέβαια να διευκρινίσω ότι δεν πιστεύω όλες αυτές τις κακές γλώσσες, γιατί άλλωστε η Άννα Βίσση δεν έχει κανέναν λόγο να ασκήσει βέτο… φοβούμενη την όποια γυναίκα δίπλα της. Το τι θα γίνει τελικά, αν η «απόλυτη» θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Voice» και αν τελικά πει το ναι, αν θα είναι και η μοναδική γυναίκα θα το δούμε μέσα στον Νοέμβριο που το talent show θα κάνει πρεμιέρα!

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα