Οι 5 νέες σειρές του MEGA

10:12 9/8/2011 - Πηγή: TVNea
To Mega δεν πάει διακοπές και προετοιμάζει τις καινούριες του σειρές. Πέντε είναι οι νέες του σειρές. 
"Κλινική Περίπτωση" (προσωρινός τίτλος): Κωμική σειρά με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο στο ρόλο ενός μεγαλοχειρουργού που εγκαταλείπει την καριέρα του στο εξωτερικό και εγκαθίσταται ως τοπικός γιατρός σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα στα όρια της μικρής κοινωνίας, θα γνωρίσει
απίστευτους χαρακτήρες και θα ζήσει τρελές καταστάσεις. Η σειρά προέρχεται από την Αγγλία, στην οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο "Dr Martin", ενώ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην Ισπανία και την Γαλλία. Πρωταγωνιστούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Νούσιας και πολλοί άλλοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού και η διασκευή σεναρίου της Χριστίνας Κοτζάμπαση.

"Πίσω στο Σπίτι" : Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν τα τρία τους παιδιά με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι. Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά και άλλοι. Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.

"Βασιλιάδες" : Από τα αλώνια στα σαλόνια! Ένας έμπορος ψαριών γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρίας μέσα σε μια νύχτα. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας των «Βασιλιάδων» γίνονται εκατομμυριούχα και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού και η Μάρθα Καραγιάννη, ενώ κοντά τους βρίσκονται και πολλοί νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Πιέρρου Ανδρακάκου και η διασκευή του σεναρίου των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Βίκυς Αλεξοπούλου.

"Είναι Μακριά Ακόμη Μπαμπαστρούμφ;" : Οι τριαντάρηδες δεν λένε να μεγαλώσο
Keywords
Τυχαία Θέματα
5, MEGA,