Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει για τον Όρκο Σιωπής αλλα και την .... απιστία.

17:00 8/11/2014 - Πηγή: TVNea
Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην καθημερινή σειρά του Star «Όρκος Σιωπής», τα κοινά σημεία που έχει με τον «Άρη», για τα γυρίσματα του σίριαλ αλλά και την κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τον χώρο του θεάματος, μίλησε στο star.gr ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
Την στιγμή που οι περισσότεροι ηθοποιοί δυσκολεύονται να βρουν δουλειά, τον βλέπουμε να συμμετέχει σε καθημερινά σίριαλ τα τελευταία χρόνια, και όπως λέει είναι μεγάλη τύχη:«Το επάγγελμα του ηθοποιού ανέκαθεν
βρισκόταν σε κρίση και πάντα θα βρίσκεται σε κρίση, ακόμα και όταν τα πράγματα καλυτερέψουν για την γενικότερη οικονομία. Οπότε οι επιλογές των ηθοποιών είναι πάντοτε δύσκολες και πολλές φορές για να βιοποριστεί ένας ηθοποιός είναι υποχρεωμένος να είναι ευέλικτος και να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους τους κλάδους και τους ανθρώπους. Όταν καταφέρεις να έχεις μια δουλειά που σε κρατά ενεργό και δημιουργικό, είναι πολύ μεγάλη τύχη».Πόσο μάλλον, όταν με τους περισσότερους συμπρωταγωνιστές του στον «Όρκο Σιωπής», έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν: «Είναι πολύ πιο άνετα και είναι πολύ μεγάλη ευτυχία να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχεις μοιραστεί μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Εκτός από συνεργάτες είμαστε και πολύ καλοί φίλοι».
Βέβαια δεν κρύβει, ότι προς το παρόν τουλάχιστον, η δουλειά του είναι αυτή που βρίσκεται σε προτεραιότητα, και όχι τόσο η δημιουργία οικογένειας:«Ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος, αλλά από την άλλη μεριά της έχω αφιερωθεί». Ωστόσο δεν αποκλείει μελλοντικά να τον δούμε μπαμπά. Και επειδή η πίεση είναι μεγάλη, κάθε φορά που θέλει να αποφορτιστεί, επιλέγει να κάνει σπορ στη φύση, «όπως για παράδειγμα τα θαλάσσια σπορ και η ιππασία. Οτιδήποτε σε βγάζει έξω από την ρουτίνα και τον καθημερινό τρόπο ζωής».Στον ρόλο του στον «Όρκο Σιωπής», υποδύεται τον «Άρη», τον οποίο απατά η γυναίκα του («Ελένη») με τον αδερφό του («Έκτορα»). Θα μαθευτεί μελλοντικά η ερωτική τους πλεκτάνη; «Δεν το ξέρω αυτό. Το σενάριο είναι και για μας τους ηθοποιούς μυστικό. Υπάρχει ομερτά από την πλευρά των σεναριογράφων. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες. Πιστεύω ότι θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε το ενδιαφέρον των θεατών να παραμείνει αμείωτο».
Όσο για το αν έχει κοινά σημεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται;«Δεν νομίζω ότι έχω κοινά σημεία με τον Άρη, αλλά νομίζω ότι μπορώ να τον καταλάβω. Μπορώ να πιάσω την ψυχολογία του ώστε να γίνω όσο πιο πειστικός μπορώ».
Πως θα αντιδρούσε όμως στην πραγματική ζωή αν του συνέβαινε κάτι παρόμοιο και το μάθαινε;«Οι ηθοποιοί έχουμε το πλεονέκτημα να έχουμε προβάρει τέτοιου είδους συνθήκες μέσα από τους ρόλους μας, οπότε δεν θα σοκαριζόμουν στο βαθμό που θα σοκαριζόταν ένας άνθρωπος που του συνέβη για πρώτη φορά στη ζωή και δεν διανοείται ότι θα του συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο. Από την άλλη, τέτοιου είδους αντιδράσεις εκπλήσσουν και εμάς τους ίδιους. Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα αντιδράσουμε πραγματικά».
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα