Ο ΄΄Ορκος Σιωπής΄΄ απέναντι σε Γ. Παπαδάκη και Στ. Τσιμτσιλή

09:15 7/12/2014 - Πηγή: TVNea
Από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Παπαδάκης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, αλλά και οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου θα έχουν έναν νέο αντίπαλο. Το Star μοιράζει ξανά την τράπουλα της πρωινής ζώνης και βάζει απέναντι από τις συγκεκριμένες εκπομπές την καθημερινή σειρά «Ορκος Σιωπής», η οποία μετακομίζει από την απογευματινή ζώνη και θα προβάλλεται πλέον στις 9.00 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα ολοκληρωθεί πρόωρα μέσα σε εξήντα επεισόδια -δηλαδή γύρω
στα τέλη Ιανουαρίου-, ενώ μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί ήδη τα τριάντα από αυτά. Να σημειωθεί ότι η παραγωγή, παρά το λαμπρό καστ των ηθοποιών (Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τόνυ Δημητρίου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Χρήστος Πλαΐνης κ.ά.) και με γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Ναύπλιο, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.
Μαζί με τον «Ορκο Σιωπής»μετακομίζει, σε ακόμη πιο πρωινή ώρα, η τουρκική σειρά «Μαύρο τριαντάφυλλο», η οποία θα μεταδίδεται στις 8.00. Τα δύο σίριαλ θα αντικαταστήσουν την ψυχαγωγική εκπομπή «ΦΜ Live» που προβάλλεται σε επανάληψη. Με αυτήν την κίνηση ουσιαστικά ενισχύεται η πρωινή ζώνη του σταθμού με «φρέσκο» πρόγραμμα και όχι... κονσέρβα.Ελληνικές ταινίες
Ποια προγράμματα όμως θα πάρουν τη θέση των συγκεκριμένων σειρών; Προς το παρόν και μέχρι το τέλος των εορτών το Star θα προβάλλει καθημερινά από τις 17.50 μέχρι τις 19.45 ελληνικές ταινίες από τη δεκαετία του '80. Θα αποτελέσουν δηλαδή το lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου στον σχολιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νέο έτος το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα δει ξανά το πρόγραμμά του να αλλάζει, καθώς αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα νέες εκπομπές.
Espresso
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ποτε ολοκληρωνεται η τουρκικη σειρα μαυρο τριανταφυλλο;
Τυχαία Θέματα