Ο Νίκος Γεωργιάδης κατακεραυνώνει την TV:''Βαρέθηκα...''

13:31 10/1/2016 - Πηγή: TVNea

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο ''Entertv.gr''

Βαρέθηκα να "τη λέει" κάθε μέρα ο ένας παρουσιαστής στον άλλον "για να κάνουμε νούμερα". Κανένας σεβασμός.
Βαρέθηκα τη συνεχή αναπαραγωγή πλάνων από τη μία εκπομπή στην άλλη. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Κάτι αυθεντικό ίσως;
Βαρέθηκα να βλέπω νέους ανθρώπους σε θέση ισχύος στην τηλεόραση που προσπαθούν να καταστρέψουν όποιον τολμήσει να τους κρίνει και όλο αυτό να μένει ατιμώρητο.
Βαρέθηκα να βλέπω απεγνωσμένους ρεπόρτερ να προσπαθούν με αγωνία να εκμαιεύσουν μια απάντηση σκανδαλώδη για να ικανοποιήσει τους αρχισυντάκτες τους.
Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το δημοσιογραφικό αντικείμενο να παριστάνουν τους δημοσιογράφους και να κάνουν συνεντεύξεις "του τίποτα" καταλήγοντας να μιλάνε οι ίδιοι για τον εαυτό τους,
Βαρέθηκα να ακούω για ανθρώπους του χώρου που μένουν απλήρωτοι για τη δουλειά τους, όταν αυτοί που τους έχουν φέρει σε απόγνωση συνεχίζουν να ζουν πλουσιοπάροχα.
Βαρέθηκα την υποκρισία των παρουσιαστών που λένε διαφορετικά πράγματα από αυτά που πραγματικά πιστεύουν και πρεσβεύουν στη ζωή τους.
Βαρέθηκα (πολύ όμως) κάθε τηλεοπτική συζήτηση για "ρετούς" και "σύμφωνα συμβίωσης" και όποιο άλλο θέμα τραβάμε από τα μαλλιά για να προκληθεί θόρυβος.
Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους της τηλεόρασης να παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Ένα χωριό είμαστε και δυστυχώς- γι' αυτούς και εμάς- δεν το λένε Hollywood.
Βαρέθηκα την κακή αισθητική που λερώνει την οθόνη μου, ειδικά όταν αυτή δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά και έμπνευσης.
Βαρέθηκα την αναξιοκρατία και τους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά στον φακό έχοντας πάρει διαζύγιο από τη γραμματική και το συντακτικό.

(Ευτυχώς υπάρχει το θέατρο, το σινεμά και υπέροχες ξενόγλωσσες σειρές. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.)http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα