Ο μετεωρολόγος του MEGA για την κατάσταση του καναλιού:''Αν προσωρινά χαθούμε,κάπου,κάποτε θα ξαναβρεθούμε...''

14:07 25/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η κατάσταση στο Μεγάλο Κανάλι είναι άκρως τεταμένη και είναι λογικό κι επόμενο,οι εργαζόμενοί του να βιώνουν μια περίοδο ανασφάλειας αλλά και άγνοιας περί του τι μέλλει γενέσθαι.Έτσι,πολλοί επέλεξαν να τοποθετηθούν μέσα από τα social media.Και ο Θοδωρής Κολυδάς,λοιπόν,ο μετεωρολόγος που επί 20 ολόκληρα χρόνια μεταδίδει τον καιρό μέσα από το Mega,χθες πήρε θέση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Συγκεκριμένα,γράφει:
Αισθάνομαι
την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι, που συνεργάζομαι επί 20 χρόνια, το οποίο από τη συχνότητά του μου έδωσε τη δυνατότητα να διατηρήσω τη δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες, όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς επίσης η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλή δύναμη σε όλους. Aν προσωρινά χαθούμε, κάπου,κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε.

Υ.Γ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής "αποφόρτισης" από τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης κάθε πρωί στην "Κοινωνία Ώρα Mega" , στο απογευματινό δελτίο καιρού, καθώς και στην 365/24/7 υποστήριξη του Mega επί παντός καιρικού!

Δες την ανάρτησή του:
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα