Αρχίζουν τα όργανα για τον ΒΗΜΑ FM-To Υπουργείο Εργασίας κατηγορεί τη διοίκηση για...

13:30 25/5/2016 - Πηγή: TVNea
Για αδιαφορία προς τους εργαζομένους εγκαλεί το υπουργείο Εργασίας τη διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού BHMA 99,5, και προαναγγέλλει ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών.

«Οι εργαζόμενοι του σταθμού είναι απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα .και την Παρασκευή, που ήταν κανονισμένη τριμερής συνάντηση (διοίκηση, εργαζόμενοι, υπουργείο), η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία,
ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση». Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας το οποίο προαναγγέλλει εξελίξεις στον BHMA FM.

Αναλυτικά
Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού,ΒΗΜΑ FM, αγνόησε τόσο τους εργαζομένους όσο και το Υπουργείο, επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή,20.05.2016. Η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία, ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση. Μετά από τα παραπάνω ,και με πρόταση του Γ.Γ. του Υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων, η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζομένους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο Γ.Γ. τόνισε ότι άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.

Πηγή:efsyn.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα