Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 6-1-2015

08:01 6/1/2015 - Πηγή: TVNea
Βροχές στα πεδινά και χιόνια στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής, Ευβοίας, Κυκλάδων και Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 06 Ιανουαρίου 2015. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίας, χωρίς φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 6 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 10 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα,
από -2 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 9 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί.

Βροχή στα πεδινά με χιονόνερο και χιόνι στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο κέντρο στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βορειότερα τμήματα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στο Ν. Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 5 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

meteohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα