Ο Γιώργος Σατσίδης, το Dancing on Ice και οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Κορομηλά

17:16 13/9/2011 - Πηγή: TVNea
Για την πολύ καλή του φίλη, Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ο Γιώργος Σατσίδης, αποκαλύπτοντας στοιχεία από τις κοινές τους διακοπές στη Μύκονο. «Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα» είπε για την Ρούλα Κορομηλά ο παρουσιαστής του MTV και πρόσθεσε: «Όχι δεν μιλούσαμε για την τηλεόραση (σ.σ. στις διακοπές μας), απολαμβάναμε την ηρεμία, περνούσαμε πολλές ώρες στο σπίτι, μαγείρευε εκπληκτικά πράγματα.
Αυτή η γυναίκα είναι μια εξαιρετική νοικοκυρά, είναι μία πραγματική σταρ, ακόμα και στην καθημερινότητά της, από τον τρόπο που κραταέι το τσιγάρο».

Όσο για τη δουλειά της, ο Γιώργος Σατσίδης τόνισε: «Είναι πρωτοπόρος, λατρεύει τη δουλειά της, είναι κι ερωτευμένη, είναι κάτι που την φέρνει σε εγκεφαλικό οργασμό, είναι το πάθος της για τη δουλειά!», ενώ αργότερα εξέφρασε τη βεβαιότητα: «Έχει πολλά να δώσει στη δουλειά ακόμα». Παράλληλα για το πρόσφατο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά στο Fb, διευκρίνισε: «Κοίτα να δεις είναι μια νέα κατάσταση, εκφράζει έντονα αυτό που σκέφτεται και συμπονά τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους». Τέλος, μιλώντας για το Dancing On Ice ...

...διευκρίνισε πως δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση κανονική για το Dancing On Ice, κάναμε μία συζήτηση και πρέπει να σου πω ότι το έχω παρακολουθήσει στο εξωτερικό και θα σκίσει από τηλεθέαση. Είναι αστείο να λες ότι το κάνεις για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν μπορείς να δίνεις 10 συνεντεύξεις και 20 φωτογραφήσεις και να λες ότι το κάνεις για φιλανθρωπικό σκοπό!», ενώ για τη φιλία του με την πρώην αγαπημένη του Σάκη Ρουβά, Ρεμπέκα Γουάνγκ, αποκάλυψε: «Με μια τόσο ωραία γυναίκα δεν μπορείς να είσαι φίλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα