Εύη Αδαμ: '' Δεν χωρίζουμε με τον Λάμπη !!! ''

16:06 13/9/2011 - Πηγή: TVNea
Η Εύη Αδάμ, καλεσμένη στην πρεμιέρα της ''Πρωινής Μελέτης'' στο STAR, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον σύζυγο της Λάμπη Λιβιεράτο, διότι έπρεπε για μιαν ακόμη φορά να διαψεύσεις τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους. 
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν δεν ήμουν μαζί με τον Λάμπη, θα το είχατε μάθει πρώτοι, πριν από εμένα. Φυσικά και είμαστε μαζί. Θα φαινόταν αν δεν
ήμασταν μαζί, γιατί θα είχα αλλάξει σπίτι». Συνέχισε λέγοντας: «Η σχέση μας με τον Λάμπη πάντα δεν ήταν συμβατική ούτε καταπιεστική ποτέ. Πάντα ήμουν ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω. Ποτέ, δηλαδή, δεν ίσχυσε στη δική μας σχέση, το ότι δεν θα βγω ποτέ μόνη μου έξω». 
Ομως η Μις Ελλάς 1994, φέτος έκανε μόνη της διακοπές γι αυτό και ''φούντωσαν'' οι φήμες για τον χωρισμό της, οτι είναι μόλις λίγα βήματα πριν το διαζύγιο της είπε: «Πραγματικά παραξενεύομαι όταν σχολιάζεται κάτι τέτοιο, γιατί πάρα πολλά χρόνια τώρα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν συνάδουν να κάνεις διακοπές πάντα μαζί κι έτσι κάνω διακοπές μόνη μου με τα παιδιά. Στη Μύκονο ήμουν καλεσμένη της Αννίτας Ναθαναήλ και ήταν κι εκείνη μόνη της με τα παιδιά της. Σε εκείνη δεν είπατε τίποτα!»είπε γελώντας. 
Και για να στηρίξει τα όσα είπε συμπλήρωσε με σαφήνεια τα παραπάνω λόγια της με τα εξής:«Έχω δυο παιδιά, είμαστε μια οικογένεια. Πρέπει αυτό να το στηρίξουμε, κυρίως για την συναισθηματική ισορροπία που πρέπει να υπάρχει και είναι προϋπόθεση για μένα στο να μεγαλώνω δυο παιδιά με υγιή τρόπο. Πάντα, για όλους μας, θα έπρεπε προτεραιότητα να είναι ο εαυτός μας και τα παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδι. Προκύπτουν από έναν μεγάλο έρωτα, αλλά σύντομα γίνονται η ουσία της ζωής. Και δεν μπορείς να παίζεις με αυτό το πράγμα. Κι αν μη τι άλλο, πρέπει να το αναγνωρίσω και στον σύζυγό μου αυτό, αλλά και σε μένα. Διότι είμαστε πολύ καλοί γονείς και τα παιδιά μας είναι το παν για εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα