Ο Brad Pitt στις Κάννες

15:37 17/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ο γοητευτικός ηθοποιός Brad Pitt και η Jessica Chastain βρίσκονται στις Κάννες για την παρουσίαση της ταινίας τους “The Tree of Life”, του σκηνοθέτη Terrence Malick.
Ο Brad Pitt, ντυμένος στα άσπρα, υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον περίμεναν με αγωνία, ενώ αργότερα πόζαρε τόσο μόνο όσο και με την όμορφη συμπρωταγωνίστρια
του, για τους φωτογράφους. Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την ταινία τους, ενώ απών ήταν ο σκηνοθέτης, T. Malick. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ακόμη ο Sean Penn, ο οποίος επίσης απουσίαζε από την συνέντευξη Τύπου.
Το “The Tree of Life” είναι η πέμπτη ταινία του Malick, ενώ η πρώτη του που συμμετέχει στο φεστιβάλ των Καννών από το 1979, και το “Days of Heaven”. Για το “Days of Heaven” ο Malick είχε βραβευθεί στις Κάννες.
Στο φιλμ, ο Brad Pitt ενσαρκώνει ένα τρυφερό, αλλά μερικές φορές σκληρό πατέρα, και η J. Chastain την σύζυγο του και το μοντέλο αρετής για τους τρεις γιούς τους. Ο Sean Penn υποδύεται τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ο οποίος σε μεγάλη ηλικία θυμάται τα γεγονότα και τους ανθρώπους που τον επηρέασαν.
ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα