Αρης Πλασκασοβίτης: "Δεν βγάζω γλώσσα στην κριτική επιτροπή"

13:16 17/5/2011 - Πηγή: TVNea

Eίναι ένα από τα φαβορί του «Greek idol» και από τις οντισιόν ακόμη έχει κάνει το κοινό να περιμένει τη στιγμή που θα τον ακούσει στα live. Αυθόρμητος, αισιόδοξος, επίμονος, είναι τρεις από τις λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο.

Ο Αρης Πλασκασοβίτης ήρθε από την Κέρκυρα όχι μόνο με πολλά όνειρα αλλά βάζοντας και το μεγάλο στοίχημα να μείνει στον χώρο.

Στο βιογραφικό του έχει σπουδές
στον χορό, στο τραγούδι και στη... φυσικοθεραπεία! Είναι ένας πραγματικός entertainer, καθώς δηλώνει ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής. Στα 21 του χρόνια έχει ήδη συμμετάσχει σε μιούζικαλ, σίριαλ και μουσικοχορευτικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό χορού το 2006. «Οταν πήγαινα σχολείο είχα κερδίσει το δεύτερο βραβείο σε σχολικούς αγώνες που είχαν γίνει στα Ιωάννινα».  

Η ΖΩΗ ΤΟΥ
Εχει έναν αδελφό 26 χρόνων, οι γονείς του είναι στην Κέρκυρα και όποτε το πρόγραμμά του το επιτρέπει, πηγαίνει στο νησί για να δει τους δικούς του και τον επιστήθιο φίλο του. Εχει ένα σκυλί, τον Εκτορα. Τον είχε βρει από κουταβάκι και του λείπει. Οσο για το τραγούδι, ο Αρης λέει: «Φωνητική δεν έχω κάνει παρά μόνο τους τελευταίους δύο μήνες και κάποια μαθήματα με την Τζούλι Μασίνο όταν ήρθα στην Αθήνα και τώρα με τη Βασιλική Ρόρη. Κάνω δηλαδή συνολικά τέσσερις μήνες».

Η πρώτη εμφάνισή του ήταν στη σειρά «Steps» του ΑΝΤ1 και κατάφερε να μας κάνει κλικ. «Ηταν η πρώτη μου δουλειά με το που ήρθα στην Αθήνα. Ξεκίνησα να ψάχνω κατευθείαν για δουλειά και η φίλη μου Ναντίν Ξηντάρα μου είπε για την οντισιόν και με προέτρεψε να πάω. Εκανα το guest στο πρώτο επεισόδιο γιατί μετά με πήραν από την Κρατική Σχολή όπου έδινα εισαγωγικές και προτίμησα τη σχολή από τηη σειρά».

ΣΤΟ REALITY
«Δεν ήμουν υπέρ ούτε του “Χ-Factor” ούτε του “Greek idol” και κανενός talent show. Με έπεισαν οι φίλοι μου να δηλώσω συμμετοχή και αν έμπαινα, καλώς. Το είχα πει και στη Βαλάντω, την Αντιγόνη Ψυχράμη και τη Νικόλ που είναι μεταξύ αυτών που με παρότρυναν να πάρω μέρος. Τελικά κατέληξα να είμαι στα live. Η καλύτερή μου στιγμή νομίζω ότι δεν έχει έρθει αλλά, αν μπορούσα να πω μία, θα έλεγα το πρώτο live».

Στην ερώτηση αν θα έπαιρνε μέρος στο «Dancing with the stars» απαντά: «Δεν μου αρέσει το latin σαν χορός. Μου αρέσει να το βλέπω σε άλλους, όχι να το χορεύω εγώ. Νομίζω επειδή δεν είναι πάνω στα δικά μου στοιχεία. Αν ήταν hip hop ή freestyle, μπορεί. Θα το έκανα πάντως καθαρά για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

ΦΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ «RENT»
«Οταν είχα κάνει την οντισιόν για το θεατρικό μιούζικαλ “Rent” πέρυσι, η σκηνοθέτις μου είχε πει να πάω να δουλέψω αλλού και, αν πήγαιναν καλά τα πράγματα και πήγαινε το έργο δεύτερη χρονιά, θα με έπαιρνε. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, γύρισα από διακοπές και πήγα και βρήκα τη Θέμιδα, τη σκηνοθέτιδα του “Rent”. Εκείνη την ημέρα ήταν και ο Αργύρης Αγγέλου στην οντισιόν. Η φιλία μας αναπτύχθηκε μέσα από ένα κομμάτι του έργου, αφού προθυμοποιήθηκε να με βοηθ
Keywords
Τυχαία Θέματα