Ντέπυ Γκολεμά: Η ταλαιπωρία και το πρόστιμο των 570 ευρώ!

22:16 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε η Ντέπυ Γκολεμά, περιέγραψε με ένα μήνυμά της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, θέλοντας να την μοιραστεί με όλους τους ηλεκτρονικούς φίλους της.

Τι συνέβη; Η ίδια έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας που εργάζεται για να πάει να πληρώσει τον λογαριασμό του τηλεφώνου της –τον χρωστούσε και της το είχαν κόψει- όμως είχε ξεχάσει να πάρει μαζί της δίπλωμα, κράνος και ασφαλιστήριο.

Αυτή η παράλειψή της, της στοίχισε 590 ευρώ. Δείτε τι έγραψε η ίδια:

«Μόλις
τέλειωσαν οι καλοκαιρινές μου διακοπές. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Βγήκα από την εφημερίδα να πάω με το μηχανάκι να πληρώσω την windπου έκοψε το τηλέφωνο για οφειλή 9,70 ευρώ (καθότι λέει το μηχάνημα δεν αναγνωρίζει ποσά αλλά καθυστέρηση) και μια απερισκεψία να ανεβώ 20 μέτρα ένα πεζόδρομο ανάποδα μου κόστισε δυο κλήσεις συνολικού ύψους 570 ευρώ! Ο μπάτσος της ΓΑΔΑ που με τσάκωσε, εξάντλησε πάνω μου ΟΛΑ τα πρόστιμα της Οικουμένης. Καθώς αφού είχα φύγει από την εφημερίδα που ήταν στη γωνία δεν είχα μαζί μου ούτε άδεια, ούτε δίπλωμα, ούτε κράνος, ούτε ασφαλιστήριο (αυτό έχει λήξει)…. Δοξάστε με…».

Δείτε το μήνυμά της:

peoplegreece.com
Keywords
Τυχαία Θέματα