Η συνάντηση Σκαρμούτσου Λάτσιου και η μετακόμιση στον Αντ1!

20:45 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ζεστά νέα..έτοιμα στο πιάτο!Τα καλύτερα ρεπορτάζ ειναι αυτά του απλού κόσμου που εάν έχεις αυτί…βγάζεις «λαβράκι»! Απογευματινή συνάντηση είχαν πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Λάτσιος με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε γνωστό στέκι των βορείων προαστείων.

Ο Δημήτρης έκανε ένα break απο το εστιατόριο που διατηρεί στην Ερυθραία και απήλαυσε το καφεδάκι του μαζί με την κοπέλα του και έναν φίλο του.Μετά απο λίγο έφυγαν η κοπελιά του και το φιλαράκι του και εμφανίστηκε ο «θείος» Λάτσιος!

Ωστόσο εκεί που ο σερβιτόρος είδε οτι
από το τραπέζι έφυγαν οι άλλοι δυο,ρώτησε τον Σκαρμούτσο «να τα μάζεψω;» και εκείνος ειπε «μην τα μαζέψεις όλα έρχεται το «μεγάλο αφεντικό!»…Ώπα..κάτι μυρίζει εδω..!
Όταν εθεάθη ο θείος,ανανεωμένος και χαλαρός,παρήγγειλε μια βοτκίτσα και οι δυο άντρες συνομιλούσαν για περίπου 1μιση ώρα σε ευχάριστο και θετικό κλίμα..!Τι λέτε να «μαγειρεύουν» άραγε; αναρωτιέμαι πώς τα προλαβαίνει όλα ο Λάτσιος. Ειδικά αυτη την εποχή η πίεση είναι μεγάλη . Συνεχώς συναντήσεις με τους Αμερικανούς budget ταξίδια στην Αμερική στην Αγγλία… και ραντεβού με τον Σκαρμπούτσο; Ρε αλάνι έχεις κράση τελικά.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του Σκαρμούτσου με το Mega σε λίγο καιρό λήγει και έχουν φουντώσει οι φήμες οτι ετοιμάζει να πάρει «τις κουτάλες» του και να πάει σε άλλες «κουζίνες»..Μάλλον όπως φαίνεται αυτή η «κουζίνα» θα είναι του Αμαρουσίου…

gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα