Νίκος Αλιάγας: ο Ρομπέν των καρτών! Θα βρίσκεται σήμερα στην πλατεία Κοτζιά στις 19:30!

12:15 22/7/2014 - Πηγή: TVNea
Μαζί του θα βρίσκονται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Αϊβάζης!

Κωδικός: ColoursofGreece
Αποστολή: αγορά ασθενοφόρων για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ο Έλληνας παρουσιαστής του γαλλικού The Voice αγαπάει πολύ τις φωτογραφίες και αυτό φαίνεται! Καταπληκτικές φωτογραφίες απείρου κάλλους, έχουν πλημμυρίσει το instagram του, που πλέον μοιάζει με ταξίδι! Αγαπάει όμως και την Ελλάδα
κι αυτό το αποδεικνύει με τα λόγια του και με το γεγονός ότι, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο, έρχεται στην πατρίδα του και την φωτογραφίζει απ' άκρη σ' άκρη!

Τις δύο αυτές αγάπες τις συνδύασε δημιουργώντας τη συλλογή Colours of Greece, η οποία κυκλοφορεί σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και περιλαμβάνει 20 καρτ ποστάλ- φωτογραφίες του Νίκου Αλιάγα που κοστίζουν 10 ευρώ. Τα χρήματα από την αγορά των καρτών θα διατεθούν για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ!
Μαζί του, για να στηρίξουν το έργο του θα βρίσκονται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Αϊβάζης! Θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με όλους τους φίλους που θα σπεύσουν εκεί! Όλα αυτά θα γίνουν στα ΕΛΤΑ της Πλατείας Κοτζιά και όχι στα ΕΛΤΑ του Συντάγματος, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ραντεβού στις 19:30 λοιπόν στην Πλατεία Κοτζιά!
Keywords
Τυχαία Θέματα