Νέο "χτύπημα" από τον ΑΝΤ1: Θα προβάλλει δύο shows παράλληλα, το ένα για πρώτη φορά!

13:00 4/8/2013 - Πηγή: TVNea
Επιστρέφει το "Dancing With The Stars" και έρχεται το talent show "The Voice" που κάνει θραύση στο εξωτερικό. Και τα δύο ξεκινούν άμεσα, από το ερχόμενο φθινόπωρο.Συνεχίζονται τα "χτυπήματα" του ΑΝΤ1 στον ανταγωνισμό, βάσει των σχεδίων του για τη νέα σεζόν, με μια δομή προγράμματος που θυμίζει τις καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, προ κρίσης. Έτσι, μετά την ένταξη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του που έφερε τα πάνω κάτω στο
MEGA, το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει επίθεση κατά μέτωπο στην prime time ζώνη από την αρχή της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη REAL, μαζί με το Dancing With The Stars IV που θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη -κάθε Κυριακή-, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μουσικό talent show The Voice που "σπάει ταμεία" στο εξωτερικό. Βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι πως οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν χωρίς να τους βλέπει η κριτική επιτροπή, με μόνο όπλο τη φωνή τους.

Στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν τους χώρους που θα στηθούν τα δύο πλατό τα οποία θα πρέπει να λειτουργούν παράλληλα, καθώς και το νέο show θα βγει στον αέρα το Νοέμβριο, κατά πάσα πιθανότητα στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου για τη νέα σεζόν. Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τα δύο shows έρχονται ακόμα: η καθημερινή σειρά Μπρούσκο με τον Αποστόλη Τότσικα και την Εβελίνα Παπούλια, το κωμικό σίριαλ Τρίχες των Ρήγα - Αποστόλου, τα τηλεπαιχνίδια Κράτα Γερά με τον Γιώργο Λιανό, The Biggest Gameshow Of The World με τη Νάντια Μπουλέ και Πλάκα Κάνεις - Hotel Edition με τους Πούμπουρα - Βλάχο, καθώς και δύο νέες εκπομπές στη ζώνη late Night.

(zappit.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα