Το πρώτο tweet της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη μεταγραφή Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1

12:00 4/8/2013 - Πηγή: TVNea
Απάντησε στo Σταρ και μετά ήρθε και νεά ανάρτηση με υπονοούμενο στο twitter...

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει η αλλαγή επαγγελματικής στέγης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και προκαλεί αναταραχές στο πρόγραμμα ΑΝΤ1 και MEGA για την νέα σεζόν. Η πρώτη και σίγουρη αλλαγή
είναι αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Με δεδομένο ότι το ζευγάρι αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, η παρουσιάστρια του FTHIS μετακινείται. Προς ποια κατεύθυνση;

Η Σταματίνα δεν έχει κάποιο συμβόλαιο με το κανάλι και όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη χρονιά είναι ανοιχτά, αν και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Ωστόσο, αν δεν της γίνει κάποια άλλη πρόταση, όπως για παράδειγμα αλλαγή ζώνης ώρας, η Σταματίνα θα κοιτάξει και σε άλλη κατεύθυνση... π.χ. MEGA.

Με δηλώσεις της στο STAR, η παρουσιάστρια αναφέρει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω να δηλώσω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα δω τι επιλογές έχω και θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση. Εύχομαι στην Φαίη και τον Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα".

Με ανάρτησή της στο twitter, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των αλλαγών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε το εξής: "Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αρκεί να έχουμε την υπομονή να διαπιστώσουμε ποιος είναι αυτός".
Keywords
Τυχαία Θέματα