Νέα μούσα του Φοίβου η Πάολα...

11:18 8/9/2011 - Πηγή: TVNea


Ο Φοίβος βρήκε τη νέα μούσα του στην Πάολα! Η εκκεντρική τραγουδίστρια με το λιλιπούτειο σμιλεμένο κορμί και την αμιγώς λαϊκή φωνή υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Spicy έπειτα από πρόταση που της έκανε ο μεγάλος συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος. Είναι δεδομένο πλέον πως η Πάολα θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου
και ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της. Η ίδια έχει ήδη φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση, ενώ έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στη showbiz.
Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο λαϊκό αστέρι, που δεν αποκλείεται όμως -όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται- να ροκάρει πάνω στις πενιές του μπουζουκιού. Αλλωστε ο Φοίβος είναι μετρ στο είδος, αφού τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Ελλη Κοκκίνου είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται αλλάζοντας ύφος ύστερα από καθοδήγηση του μουσικοσυνθέτη. Φαίνεται πως...
οι δύο τελευταίες συνεργασίες της Πάολα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη τον χειμώνα και τον Νίκο Οικονομόπουλο το καλοκαίρι, εκτόξευσαν τις μετοχές της στα ύψη και της έφεραν γούρι!
Η εκρηκτική αοιδός δηλώνει έτοιμη και πανευτυχής για το νέο της ξεκίνημα, ενώ μαζί της στην καινούργια της δισκογραφική στέγη θα έχει και τους δύο πολύ καλούς και στενούς της συνεργάτες, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου.

espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα