Cinema News:ταινίες που θα προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφου

10:02 8/9/2011 - Πηγή: TVNea
Βλέπω το θάνατό σου 5
Final Destination 5
92 λεπτά
Πρεμιέρα
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
Περίληψη
Η ιστορία ξεκινά όταν μία παρέα συνάδελφων γλιτώνει από την κατάρρευση μίας γέφυρας, λόγω ενός οράματος που είχει δει πρίν λίγη ώρα ένας από αυτούς.Ο Θάνατος όμως δεν ήθελε να σωθούν και έτσι, σε όλη την διάρκεια της ταινιάς παρακολουθούμε τα τρελά σχέδια του για να τους σκοτώσει.

Μελαγχολία
Melancholia...
Διάρκεια 136 λεπτά
Πρεμιέρα
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
Περίληψη
O πλανήτης Melancholia
ενώ τόσο καιρό βρισκόταν πίσω από τον ήλιο σιγά σιγά αρχίζει να πλησιάζει, κινδυνεύοντας να συντριβεί με την δική μας Γη. Η σύγκρουση θα εξαφανίσει κάθε είδος ζωής! Όσο ο κόσμος όλος προσπαθεί να συμβιβαστεί με αυτό το γεγονός, δύο αδερφές βιώνουν με τελίως διαφορετικό τρόπο τις τελευταίες τους στιγμές .

Μία Ημέρα
One Day
Διάρκεια108 λεπτά
Πρεμιέρα
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
Περίληψη
Για είκοσι χρόνια, η Έμα και ο Ντέξτερ, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία, η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους, βρίσκονται .

Στρουμφάκια
Τhe Smurfs
Διάρκεια 103 λεπτά
Πρεμιέρα
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
Περίληψη
Τα γνωστά σε όλους μας στρουμφάκια, σε μια ακόμη προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κακό Δρακουμέλ , σκορπίζονται στο δάσος. Ο γνωστός μας Σκουντούφλης μπαίνει σε μια σπηλιά και αρκετά στρουμφάκια τον ακολουθούν, ξεχνώντας ότι ο Μπαρμπα-Στρουμφ τους είχε προειδοποιήσει να μην πάνε ποτέ εκεί, όπου η πανσέληνος ανοίγει τη νύχτα μια μαγική πύλη για το... Central Park της Νέας Υόρκης. Στην άγρια μεγαλούπολη θα βρουν καταφύγιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού ενώ ψάχνουν τον δρόμο της επιστροφής, πριν τα βρει πρώτος ο Δρακουμέλ και η Ψιψινέλ...

-Θανάσης Κρητικός- 
Keywords
Τυχαία Θέματα