Ναταλία Γερμανού: Μιλά για τον ALPHA, τον Μένιο Φουρθιώτη και τη Σάσα Σταμάτη...

11:19 7/9/2018 - Πηγή: TVNea

Για τη νέα της εκπομπή στον Alpha, την επιστροφή στο σπίτι της, αλλά και τον ανταγωνισμό, μιλά σε συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό "Τηλέραμα" και στην "Αθηνά Ζαχαράκη".

Πώς θα είναι λοιπόν η νέα σου εκπομπή;

«Τόσο ξεχωριστή που νομίζω δεν χωράει σε λέξεις! Αυτό που εγώ και όλη η ομάδα θέλουμε να καταφέρουμε είναι ένα «σπιτικό» μεσημεριανό, που δεν θα έχει όμως επίκεντρο στην Αθήνα, αλλά θα αναζητεί τη θετική, την χαριτωμένη, την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να μη βρισκόμαστε εμείς στο σπίτι του τηλεθεατή, αλλά ο τηλεθεατής να βρίσκεται συνεχώς μαζί μας.«

Η ιδέα της φετινής εκπομπής είναι δική σου ή απλώς σου προτάθηκε;
«Στους συνεργάτες με τους οποίους συναντιέμαι και πάλι έπειτα από το «Μες στην τρελή χαρά», έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Και αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. Επομένως, βάζουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενη που ζω αυτή τη δημιουργική περίοδο. Τολμώ να πω πως πρόκειται για την ευτυχέστερη επανασύνδεση που θα μπορούσα ποτέ να ζήσω και γι’ αυτό κάνω το σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα»

Λογικά σε αυτή τη ζώνη θα βρίσκεσαι «απέναντι» από τη Σάσα Σταμάτη και τον Μένιο Φουρθιώτη. Πώς αισθάνεσαι; Ανησυχείς για τον «ανταγωνισμό»; «Ο Μένιος χτίζει την τηλεθέαση του εδώ και 6 χρόνια. Η Σάσα έκανε επίσης μια επιτυχημένη σεζόν. Όπως και να έχει όμως, σε όποια ζώνη έχω δουλέψει ή θα δουλέψω στο μέλλον, δεν βλέπω τους άλλους ως «ανταγωνισμό», αλλά ως «συναγωνισμό». Ο καθένας μας προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να ψυχαγωγεί το κοινό. Κι αυτό εγώ το σέβομαι. Όποιος λοιπόν και να είναι «απέναντι» μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό.»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα