Δείτε ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο ακολουθεί την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ...

10:20 7/9/2018 - Πηγή: TVNea
Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ!

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να «κλειδώσουν» και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται κάθε μέρα μαζί της στον «αέρα», μιας και η εκπομπή διατηρεί ακριβώς την ίδια φυσιογνωμία που είχε μέχρι τώρα και σύμφωνα μ ΄αυτήν ,- όπως ,ήδη, γνωρίζεις -, μία μεγάλη ενότητα, ήταν η ενότητα της παρέας και του σχολιασμού. Σε ότι αφορά στη νέα
παρέα της Τατιάνας, η μόνη που έχει κλείσει και μπορεί ν ‘ανακοινωθεί, είναι η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία μετά το Epsilon, παραμένει μαζί με τη γνωστή παρουσιάστρια και στο ΣΚΑΙ.

Εκτός ,όμως, από τους συνεργάτες που θα βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες και δεν έχουν «κλειδώσει», δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα και ο τίτλος της εκπομπής, (όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com- δες εδώ) πράγμα που σημαίνει πως η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ με το «Τατιάνα Live».

Πυρετώδεις φυσικά, είναι και οι προετοιμασίες που έχουν να κάνουν με το πλατό της. Η Τατιάνα θα βγαίνει στον «αέρα» από το ίδιο πλατό που έβγαινε και το «Τατιάνα Live» στα Μελίσσια, το οποίο εννοείται πως αλλάζει πλήρως.

Αυτές τις ημέρες στήνεται ένα σκηνικό του… κουτιού, το οποίο όσοι έχουν δει κάνουν λόγο για σκηνικό υπερπαραγωγή, το οποίο αν και θα είναι υπέρλαμπρο, θα ακολουθεί μία μίνιμαλ φιλοσοφία.

tlife.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα