Μισθοί ρεκόρ για τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση»

17:51 13/4/2011 - Πηγή: TVNea
Οι πρωταγωνίστριες υπέγραψαν για πολλά-πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Οι «Desperate Housewives» μπορεί να έχασαν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο παραμένουν από τα σίγουρα χαρτιά του δικτύου ABC και μαζί με το «Grey’s Anatomy», ένας από τους βασικούς κορμούς της μυθοπλασίας.
Η Marcia Cross, η Felicita Hoffman, η Eva Longoria και η Terri Hatcher υπέγραψαν
τα συμβόλαια τους που εξασφαλίζουν στις τέσσερις κυρίες σίγουρες απολαβές για δύο ακόμη χρόνια. Συνολικά 45,4 εκατομμύρια δολάρια θα εισπράξουν οι τέσσερις κυρίες συνολικά για τους δύο επόμενους κύκλους, δηλαδή…
για κάθε μία εκ των πρωταγωνιστών 280 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο του όγδοου και 350 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο για τον ένατο κύκλο της σειράς. Το περιοδικό που έκανε την αποκάλυψη παραθέτει και αποσπάσματα από τα συμβόλαια που διέρρευσαν λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση για ανανέωση.
Φυσικά τα 45 εκατομμύρια είναι ψίχουλα. Πάνω από 210 κανάλια στον κόσμο μεταδίδουν την σειρά με τα πνευματικά δικαιώματα να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ελλάδα, όπου τα πνευματικά δικαιώματα σπάνε σε τρία τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, ΑΝΤ1, FoxLife). Στην Βρετανία για την ταυτόχρονη μετάδοση το συνδρομητικό SKY κατέβαλε μέχρι πρότινος 60 χιλιάδες Ευρώ ανά επεισόδιο, τιμή που στον έβδομο κύκλο –λόγω αυξημένης ζήτησης- χτύπησε με άνεση τις 100 χιλιάδες ανά επεισόδιο.
Η δραματική σειρά εξιστορεί τις ζωές γυναικών που ζουν στον ίδιο δρόμο σε ένα φανταστικό προάστιο μίας συντηρητικής πόλης. Οι φιλίες, η οικογένεια και τα μυστικά κάθε σπιτιού αναστατώνουν με θανάσιμα και βίαια αποτελέσματα την -κατά τα άλλα- φιλήσυχη γειτονιά.

Δείτε εδώ το επίσημο Starter Kit για τον έβδομο κύκλο της σειράς 
Keywords
Τυχαία Θέματα