Συγκλονιστικό «Το Νησί» της Δευτέρας

17:51 13/4/2011 - Πηγή: TVNea
2,6 εκατομμύρια Έλληνες συντονίστηκαν
Ένας παράνομος έρωτας που στα επόμενα επεισόδια φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις, αλλά και μία τρυφερή και αγνή φιλία που εξελίσσεται σε πόθο και αγάπη,  φούντωσαν την Δευτέρα στην εβδομαδιαία δραματική σειρά «Το Νησί».
Κοντά στους 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν και παρακολούθησαν το εικοστό πρώτο επεισόδιο της σειράς και τα γεγονότα σε Πλάκα και Σπιναλόγκα. Γεγονότα, που στο βιβλίο της Βικτώριας Χίσλοπ αποτυπώνονται ως σημαντικές για την εξέλιξη των ηρώων και φυσικά το φινάλε.
Ωστόσο ιδιαίτερα θετικά ανταποκρίθηκε το κοινό ... και στις
δραματικές εξελίξεις στην καθημερινή σαπουνόπερα «Η ζωή της άλλης» στο MEGA, γεγονός που αποτυπώνονται και στους πίνακες τηλεθέασης. Η σειρά έκλεψε την πρωτιά από το «Νησί» και προσέλκυσε 2,9 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αριθμός ιδιαίτερα ανεβασμένος για την πλέον ανοιξιάτικη εποχή. Και για να μιλήσουμε και με όρους διαφήμισης: το κεφάλαιο του παθιασμένου έρωτα ανάμεσα στην Άννα και τον Μανόλη άγγιξε ένα απίστευτο 57.1%, ενώ η αποκάλυψη της αλήθειας έφερε πιο κοντά την Ελπίδα με την οικογένεια της και ένα 51.7% στο MEGA.
Keywords
Τυχαία Θέματα