Μεσημεριανά βασανιστήρια!

13:37 8/8/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν εξηγείται αλλιώς.Το Αλτερ αποφάσισε.. με τρόπο να διώξει όσους τηλεθεατές απέμειναν μέσα στο κατακαλόκαιρο να παρακολουθούν τηλεόραση.Μα διαφορετικά ποιος ο λόγος της ύπαρξης της ανεκδιήγητης μεσημεριανο-κίτρινης εκπομπής Summer Live;Τι να πρωτοσχολιάσω η άμοιρη τηλεθεάτρια;Την παρουσιάστρια, Ελένη Φωτοπούλου, την οποία πρέπει να την έβαλαν εκεί για να μας αλλάξει τα φώτα! (Εντάξει την κοπελιά
την ήξερα από το πάνελ  της -πάλαι ποτέ βασίλισσας της πρωινής ζώνης-Ελένης Μενεγάκη, μετά χάθηκε, και φέτος επανήλθε μέσα από το πάνελ του Πολύ Μπλα-Μπλα, με μόνη της ασχολία να κράζει την Μενεγάκη!).Άπειρη στη παρουσίαση, νευρική( ρίχνει και καμιά τσιρίδα, με αποτέλεσμα να κατεβάσεις το volume μη ξυπνήσει ο γείτονας), αγχωτική και δυστυχώς για εμάς μάλλον δεν πολυακούει τον αρχισυντάκτη της στο ακουστικούλι και περνάει τα θέματα με ταχύτητα φωτός(Πέγκυ Ζήνα -Αττικό Πάρκο μισό λεπτό διαδρομή!)
Και περνάμε στο απίστευτο πάνελ.Παιδιά σας παρακαλώ,  ανοίξτε την γραμματκή του Τριανταφυλλίδη γιατί με τα «ελληνικά» που μιλάτε μας στέλνετε καλοκαιριάτικα για βρούβες….
Επίσης μια φιλική συμβουλή στη μεσαία κοπελίτσα(το όνομά της μου διαφεύγει τώρα), μπορείς να μιλήσεις πιο αργά, και πιο καθαρά (και μια επίσκεψη σε έναν καθηγητή ορθοφωνίας δεν θα σου έπεφτε κι άσχημα!), γιατί δεν σε κυνηγάει κανείς!
Το γέλιο βέβαια έρχεται όταν οι 3 πανελίστες  παρουσιάζουν  κάποιο θέμα.Αμήχανοι, άχρωμοι και..αδιάβαστοι.Αλλού βαρούν τα τούμπανα, αλλού χορεύει η νύφη-όπως λέει και ο σοφός λαός μας-.
Βρε Ελένη σώσε την κατάσταση!Προσπαθεί η κυρία Φωτοπούλου αλλά μάλλον δεν της  βγαίνει και πιέζεται.(αφού καποιες φορές περιμένω να βγει η κεντρική παρουσιάστρια  να σώσει κι εκείνη!).
ΖΖΖΖΖΖ....Νύσταξα ξαφνικά!
*Το δε στούντιο μέσα στην πολυχρωμία και στον φραμπαλά(τα ματάκια μας κουράζονται!)Τα ΘετικάΠειράζει που δεν μπορώ να βρω ούτε ένα;Τα ΑρνητικάΚι άλλα;Μην είμαστε και πλεονέκτες!ΣυμπέρασμαΒρε καλύτερα η διαφήμιση με το όζον!!!!!!! του/της Γιώτα Ρουμελιώτη στο myreview.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα