Μελέτησέ το - Εκτόξευση: Από φαβορί για κόψιμο, έγινε η νέα επιτυχία του Star. Τι άλλαξαν και άλλαξε η εκπομπή;

11:45 17/2/2014 - Πηγή: TVNea
Τι και αν εδώ και μήνες γραφόντουσαν κινδυνολογίες για το μέλλον της εκπομπής; Τι και αν sites και blogs είχαν μετατρέψει σε αγαπημένο τους τηλεοπτικό θέμα το πότε θα σταματήσει η εκπομπή;
Στο tvnea είχαμε ασχοληθεί με το θέμα, αλλά πάντα προτείνοντας και "φωτογραφίζοντας" τις αδυναμίες. Όχι, λέγοντας πώς η εκπομπή θα κοπεί. Χρόνος υπήρχε και ήταν δεδομένο. Το περιβάλλον ήταν εχθρικό, αλλά όχι τόσο δυνατό που να εμποδίσει τονωτικές
κινήσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάτησε επιτέλους γκάζι. Με ειλικρινή ξεσπάσματα, λέει τη γνώμη της χωρίς να φοβάται ανθρώπους και καταστάσεις, Την ίδια στιγμή, δείχνει πιο cool από ποτέ, χωρίς να χαρακτηρίζεται από εμμονές.
Ο αρχισυντάκτης και οι συνεργάτες δώσανε ταυτότητα στην εκπομπή. Βρήκαν τον βηματισμό, έστω και αργά.Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ απέκτησε περιεχόμενο. Η παρουσία της έμπειρης Κλεοπάτρας Πατλάκη βοηθάει. Οι συνεντεύξεις έχουν μια κάποια τηλεοπτική βαρύτητα.

Κακά τα ψέμματα, αυτό που έγινε στη περίπτωση της εκπομπής αυτής μόνο εύκολο δεν είναι. Από φαβορί για κόψιμο, έγινε η νέα επιτυχία του Star. Τα νούμερα είναι σαφώς σε ανοδική τροχιά και το ταβάνι είναι ακόμα υψηλότερα. Όμως, η ουσία είναι στην ίδια τη δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής. Απέκτησαν ροή και καθαρότητα αντίστοιχα.

Χρήστος Ανδρόνικος
Keywords
Τυχαία Θέματα