Μega-Alpha:Αγωνία για τις πρεμιέρες του Ant1

18:36 25/1/2013 - Πηγή: TVNea
Oι πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του Ant1 φέρνουν,αναμενόμενα,σκεπτικισμό στους ιθύνοντες Mega & Alpha.Σε άλλες εποχές,όπου το Μεγάλο Κανάλι διέθετε πλήρη prime time,τα πρωτεία δε θα αμφισβητούταν,ούτε υπό συζήτηση.Οσα προγράμματα & να έριξε στη 'μάχη' ο Ant1 η πρωτιά παρέμενε
άνετα στο Mega.
Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει φέτος,και οι 2 σειρές του Αμαρουσίου μπορούν να φέρουν ανατροπές.Η αγωνία των ανθρώπων του Mega αφορά κυρίως το slot 22.15-23.15. Aν και τα ποσοστά του Master Chef ανεβαίνουν συνεχώς,το show δεν περνά ακόμα τα 'crash tests στο σύνολο'. Ενδεικτικά χθες,έπεσε κάτω από το 20%,μιας και έπαιξε εξ'ολοκλήρου απέναντι από το 'Πακέτο' (60') & το Σουλειμάν (20'). Παρηγοριά για το μαγειρικό show?Η πρωτιά στο 15-44 απέναντι σε Ant1-Alpha. Το 'SON' δείχνει αρκετά υποσχόμενο, και στη Μεσογείων τρέμει...το φυλλοκάρδι.
-Από την άλλη,το slot 17.00-18.00 δείχνει να αγχώνει περισσότερο Alpha-Ant1. Στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να διατηρήσουν τα πρωτεία οι 'Δέστε τους' στο 15-44,δεχόμενοι έντονη πίεση-πια-από 2 σήριαλ,κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.
Αγωνία υπάρχει και στο επιτελείο του Ant1 για το 'Βαλς',καθώς είναι μια ακριβή παραγωγή-για τα δεδομένα της εποχής & της ώρας προβολής-με υψηλό πήχυ,εν αντιθέσει με το πάμφθηνο τούρκικο σαπούνι του Mega,για το οποίο υπάρχουν σκέψεις και για μεταφορά στις 18.00,αν δούμε ποσοστά κάτω του 20%.
Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα