Με παιδική ταινία Α προβολής απάντα ο ΑΝΤ1 στο Παρτάλι...

14:46 17/2/2014 - Πηγή: TVNea
Με ταινία κινουμένων σχεδίων άπαντα ο ΑΝΤ1 στο σημερινό παρτάλι , δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τον ενδιαφέρουν τα νεανικά κοινά και μόνο.

21:15 RANGO- Α προβολής
Μια ξεχωριστή ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι, ("Οι πειρατές τις Καραϊβικής"), για μικρούς και μεγάλους γεμάτη αλήθειες, εκπλήξεις, χιούμορ, δράση και συγκίνηση, που έδωσε νέα προοπτική στο καρτούν - γουέστερν.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας κατοικίδιος, μικροσκοπικός χαμαιλέοντας με τεράστια καρδιά χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου, στη Σκόνη. Ο Ράνγκο προσπαθώντας να επιβιώσει στην Αγρια Δύση του σήμερα, χρίζεται σερίφης της πόλης και παλεύει να τα βγάλει πέρα με τους παράξενους και αρχικά διόλου φιλικούς κατοίκους, αλλά και να λύσει το πρόβλημα του ελάχιστου νερού της πόλης. Στο πλευρό του θα σταθεί μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος απέναντι στον φονικό κροταλία με ουρά-πολυβόλο, που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα.

22:30 ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ
'Ερχεται και τρίτος Αθηναίος μουσαφίρης στο Κάτω Παρτάλι. Ο Μανόλης, ο κολλητός της Βίβιαν, έρχεται να την προειδοποιήσει για τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Η Βίβιαν όμως έχει ξεχάσει όλα της τα προβλήματα και ζει τον έρωτά της με τον Θανάση. Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να κακοπερνά. Από την μία ο Διαμαντής μαζί με τον πρώην της Μυρτώς, Βλάση, ψάχνουν να βρουν τα πάντα για το παρελθόν του κι από την άλλη η Μοσχούλα έχει βαλθεί να σιγουρευτεί για τον... «ανδρισμό» του!
Keywords
Τυχαία Θέματα