Με λαμπρότητα η παρουσίαση της 'ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ':Στολίδι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

08:01 7/11/2013 - Πηγή: TVNea
Όλοι ήταν εκεί για να θυμηθούν το παρελθόν και να δουν εικόνες από το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας και το όνειρο του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει πραγματικότητα.
Στην παρουσίαση δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες της Αγιάς Σοφιάς ενώ έγινε και ανάλυση των δεδομένων. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά που θα έχει το γήπεδο αλλά και το χρονδιάγραμμα.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος
ενώ το παρών έδωσαν μεγάλες μορφές της ΑΕΚ, παίκτες της ομάδας και πολλοί φίλαθλοι οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα.
Οι ιδρυτές της ιδέας που λέγεται ΑΕΚ δεν χρειάστηκαν την παραμικρή βοήθεια. Ούτε εμείς θα χρειαστούμε. Θα το χτίσουμε μόνοι μας και μαζί. Το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και κανέναν άλλο. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στην ΑΜΚ.

Το σύνθημά μας είναι πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το ιδανικό που λέγεται ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ισχυρούς ιδιοκτήτες χρειάζονται οι εταιρείες και η ΑΕΚ δεν είναι εταιρεία. Αυτά τα τείχη θα τα σηκώσουμε ψηλά όλοι μαζί.

Τιμάμε αυτούς τους ανθρώπους που μας παρέδωσαν ζωντανή την ΑΕΚ. Όσο κι αν δυσκολεύονται οι αντίπαλοί μας να το καταλάβουν, η ΑΕΚ είναι πολύ περισσότερο από μία ομάδα και το γήπεδό της δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Το νέο μας γήπεδο εκπροσωπεί την τεράστια ιστορία της ομάδας μας και τη βυζαντινή της προέλευση.

Μετά την καταστροφή έρχεται πάντα η αναγέννηση. Κι αυτή τη φορά τα τείχη που θα προστατεύσουν την ομάδα μας θα είναι υψηλά και απόρθητα. Το κάστρο αυτό θα είναι απόρθητο."

Tο Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσω του Μητροπολίτη Δράμας έστειλε μήνυμα αλλά και την πρόθεσή του: "Να βάλει τον πρώτο θεμέλιο λίθο, γι΄ αυτό και θα καταθέσει στο λογαριασμό της Δικέφαλος ΑΕ το ποσό των 50.000 ευρώ."
Δείτε απόσπασμα από το 20λεπτο βίντεο όπως το δημοσιεύει το AEK365:
http://youtu.be/QM87k_SIIYc
Keywords
Αναζητήσεις
gipedo agias sofias
Τυχαία Θέματα