Ματέο - Ελένη: Ετοιμάζουν την «φωλίτσα» τους!

20:45 21/1/2015 - Πηγή: TVNea

Σιγά μη κάτσει να σκάσει η Ελένη! Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, όπως είναι γνωστό, είναι "στα μαχαίρια" για τη βίλα που διαμένει ακόμα και σήμερα η Ελένη με τα παιδιά τους.
Με αγωγή του, o διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004, και τα έσοδα να μοιραστούν όπως στο αρχικό συμβόλαιο, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγο.
Αν και η Ελένη έχει ήδη ζητήσει να
γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά, ο αντίδικος επιμένει ότι αυτή είναι η μόνη λύση... η πώληση! Έτσι και η Ελένη με τον Ματέο ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη βίλα των Μελισσίων και να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επισκέφθηκαν το γραφείο του γνωστού αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, στην οδό Λυκείου, στο κέντρο της Αθήνας. Όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «Hello» και «Ok!», η επίσκεψη έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε και διήρκησε δύο ώρες, καθώς ο αρχιτέκτονας έδειξε στο ζευγάρι σχέδια για το καινούργιο τους σπίτι. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα