Μαίρη Συνατσάκη-Μύρωνας Στρατής: Η αμήχανη συνάντησή τους στα MAD VMA!

18:46 25/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής μετά από μια μακροχρόνια σχέση, όπως έγινε γνωστό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λίγους μήνες πριν χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια τα αίτια του χωρισμού τους..
Το πρώην ζευγάρι λοιπόν συναντήθηκε την Δευτέρα στα μουσικά βραβεία του Mad και η ατμόσφαιρα μεταξύ
τους ήταν θα λέγαμε αρκετά ηλεκτρισμένη! Εκείνη σήκωσε διστακτικά το χέρι της να τον χαιρετήσει από μακριά όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά τους και εκείνος δεν αντέδρασε πολύ θερμά και έφυγε… Φυσικά και οι δύο ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για την σχέση τους μετά το χωρισμό αλλά και για τις τυχαίες συναντήσεις τους.
Συγκεκριμένα ρώτησαν τον Μύρωνα: «Είστε έτοιμος για κάποιες αναπόφευκτες συναντήσεις;» και αυτός απάντησε: «Βεβαίως, ναι»! Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με την Μαίρη Συνατσάκη μετά τον χωρισμό, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Εντάξει, τώρα δεν μπορώ να σας πω γι' αυτό το πράγμα, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Η Μαίρη από την πλευρά της είπε: «Η δουλειά είναι δουλειά. Τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά πολύ καλά μέσα μας και έξω μας με τον Μύρωνα. Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική μας ζωή. Το αν θα βρεθούμε σήμερα εδώ δεν αλλάζει τίποτα από τη μεταξύ μας σχέση, ούτε μας φρικάρει με κάποιο τρόπο».
Τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι νιώθει έτοιμη να γυρίσει σελίδα τη ζωή της και να ερωτευτεί ξανά!
Keywords
Τυχαία Θέματα