Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

18:02 25/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η νεαρή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό ΄΄Yes΄΄ για το πώς είναι 4 μήνες μετά τον χαμό του αγαπημένου της συντρόφου Σάκη Μπουλά. Όλοι θυμόμαστε ότι η Αλεξάνδρα στάθηκε δίπλα στον αξέχαστο ηθοποιό μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς είχαν μια πολύ όμορφη και αληθινή αγάπη μεταξύ τους. Όλους αυτούς τους μήνες απέφυγε να μιλήσει δημόσια, πήρε τον χρόνο της και σήμερα με τη στήριξη αγαπημένων φίλων στο πλευρό της προχωράει μπροστά έχοντας πάντα στο μυαλό και στη καρδιά της τον αγαπημένο της Σάκη Μπουλά.
Άραγε
πόσο την βοήθησε η δουλειά της σε αυτό το δύσκολο διάστημα που πέρασε…;
«Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω. Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι»
Επίσης πρόσθεσε: «Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι. Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα» δήλωσε η Αλεξάνδρα»
Keywords
Τυχαία Θέματα