Λευτέρης Ελευθερίου για DADDY COOL:''Το κανάλι είναι συνέχεια από πάνω μας...''

18:16 11/6/2016 - Πηγή: TVNea
Πριν από τρία χρόνια συμμετείχε στην κωμική σειρά ''Πίσω στο σπίτι'' ,και ακολούθησε το ''Your Face Sounds Familiar''. Ωστόσο, ο Λευτέρης Ελευθερίου προτίμησε να πάρει κάποια μέτρα... ασφαλείας και να επιστρέψει φέτος με την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, ''Daddy cool''. Τι λέει ο ίδιος, όμως, για όλα αυτά;

Πέρασαν κάποια χρόνια μέχρι να κάνεις ξανά σειρά...

«Σίγουρα η μυθοπλασία είναι πιο κοντά στο επάγγελμά μας, απ’ ό,τι το Y.F.S.F., που είναι λίγο
πιο ευκαιριακό για κάθε ηθοποιό. Ίσως ανοίγει πόρτες γι’ άλλες δραστηριότητες που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο. Παρότι το σόου πήγε καλά, δεν είναι κάτι που θα το έκανα επανειλημμένα».

Επομένως θεωρείς ότι σου έκανε καλό ή κακό;

«Μου έκανε πολύ καλό γιατί ο κόσμος με γνώρισε καλύτερα. Νομίζω οι ηθοποιοί βγαίνουν πιο κερδισμένοι από το σόου, παρά οι τραγουδιστές, οι οποίοι πρέπει να έχουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση».

Μετά το σόου, σου έγιναν προτάσεις;

«Η τηλεόραση είναι ένας χώρος που ενδιαφέρεται κυρίως για τη δύναμη που έχει η εικόνα σου στην επικαιρότητα. Επομένως αυτό το πράγμα διόγκωσε την εικόνα μου την τηλεοπτική και κοίταξαν να το “εκμεταλλευτούν” όπως μπορούσαν. Δηλαδή μου πρότειναν καθημερινές εκπομπές και άλλα τέτοια. Δεν είχα ούτε το μπρίο ούτε την ιδιοσυγκρασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία είναι καταπληκτική ηθοποιός και μπορεί να υποστηρίξει ένα πρωινό. Θέλει να ξέρεις μέσα σου σε τι θα είσαι πιο αποδοτικός. Το να μπεις σε μια δουλειά μόνο για τα χρήματα ή να είσαι στην επικαιρότητα, ενέχει τον κίνδυνο να χάσεις τον στόχο σου. Εγώ αυτό φοβήθηκα μετά το Y.F.S.F.».

Από το ''Daddy cool'' είσαι ευχαριστημένος;

«Το κανάλι υποστηρίζει αυτή τη δουλειά και είναι συνέχεια από πάνω μας. Η Τίνα Καμπίτση έχει γράψει ένα πλήρες σενάριο, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε πράγματα, κωμικά και δραματικά, ενώ ο σκηνοθέτης, Νίκος Ζαπατίνας, μας φέρεται σαν να είναι πατέρας μας και θέλει το καλύτερο από όλους μας. Έπειτα, ήταν καιρός να δούμε τον Θανάση Τσαλταμπάση σε κάτι πρωταγωνιστικό γιατί έχει τη στόφα του καλού πρωταγωνιστή! Γενικά, είμαστε πολύ αγαπημένοι».

Υποδύεσαι τον Μήτσο, ο οποίος θέλει τη Στέλλα, αλλά αυτή είναι ''κολλημένη'' στον Μάξιμο.

«Ο Μήτσος αγαπάει τη Στέλλα γιατί είναι ένας άνθρωπος που κατά βάση υποστήριξε το μαγαζί και είναι η πρώτη γυναίκα που αισθάνονται ότι είναι στην ιδιοσυγκρασία τους. Είναι η γυναίκα που ονειρεύονται. Τα δύο αγόρια μεγάλωσαν χωρίς κάποιο γυναικείο πρότυπο, αφού η μητέρα τους ,τους εγκατέλειψε σε μικρή ηλικία. Το γυναικείο πρότυπο -κάτι που διαφαίνεται στον Μήτσο- είναι μια γυναίκα που φεύγει. Κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς από τις σχέσεις του Μάξιμου».

Στο φινάλε, όμως, η Στέλλα δεν μένει ούτε με τον Μάξιμο ούτε με τον Μήτσο.

«Το μόνο που μπορώ να σου αποκαλύψω είναι ότι η Στέλλα έχει απαυδήσει, αφού παρακαλάει τον Μάξιμο αλλά δεν...».

Και γιατί δεν πηγαίνει στον Μήτσο που της έχει εκφράσει την αγάπη του;

«Ο Μάξιμος έχει βοηθήσει πολύ τον Μήτσο. Έτσι ,ο δεύτερος βλέπει ότι η Στέλλα αγαπάει τον Μάξιμο και δεν θα χαλάσει τη σχέση που έχει με τον αδερφό του για μια γυναίκα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Πηγή:TV 24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα