Γεράντζελος -Άντζος: «Ήταν ιδέα του Γρηγόρη να γυρίσουμε στην εκπομπή»

16:17 11/6/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Θάνος Γεράγγελος και ο Βίκτωρας Αντζος μίλησαν για τη γνωριμία τους με τον Γρηγόρη
Αρναούτογλου όταν συμμετείχαν στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Αρχικά δήλωσαν τι γνώμη είχαν για τον παρουσιαστή πριν τον γνωρίσουν από κοντά. «Ο Γρηγόρης μού άρεσε έτσι όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο ευχάριστος και αυθόρμητος άνθρωπος», απαντά ο Βίκτωρας. Πώς είναι όταν κλείνουν οι κάμερες; «Ρίχνει τους ρυθμούς του. Και είναι λογικό. Είναι ατέλειωτες οι ώρες των γυρισμάτων και μεγάλη η κούραση. Αλλά η πλάκα συνεχίζεται.
Οχι με τον ίδιο ρυθμό, αλλά απλά πιο ήρεμα», λέει ο Θάνος.

Ήταν δική του ιδέα να επιστρέψουν στην εκπομπή; «Ναι, ήταν ιδέα του Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης, όταν φύγαμε από το παιχνίδι, έβγαζε στον αέρα της εκπομπής κάτι συννεφάκια με τα πρόσωπά μας. Ότι του λείπαμε. Και έλεγε: “Ελάτε πίσω, ελάτε πίσω”. Κι έτσι έγινε. Μας θέλουν μέχρι το τέλος της σεζόν μαζί τους», λέει ο Βίκτωρας και συμπληρώνει ο Θάνος: «Δεν είναι επαγγελματική πρόταση. Ούτε αυτό που κάνουμε το βλέπουμε επαγγελματικά. Αισθανόμαστε ότι επιστρέψαμε κάπου όπου περνάμε ωραία».

Τους γοητεύει η τηλεόραση; «Είναι ωραίο να σε γνωρίζει ο κόσμος. Από την άλλη, δεν γνωρίζουμε πώς πρέπει να φέρεσαι όταν είσαι στον αέρα. Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Μας δίνουν όμως χαρά τα καλά μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο. Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο καλά μηνύματα. Δεν μας αγαπάνε όλοι. Σίγουρα σε κάποιους δεν αρέσουμε», απαντά ο Βίκτωρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν φάει και κράξιμο; «Κράξιμο όχι, δεν έχουμε φάει! Αλλά δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους», παραδέχεται κι ο Θάνος.

Τους αναγνωρίζουν στον δρόμο; «Πλέον ναι! Μας φωνάζουν με τα μικρά μας. Ή ο μουστάκιας και ο κοντός», λέει ο Θάνος. «Μα δεν είσαι κοντός», του λέω. «Πες τα! Εδώ ο Γρηγόρης λέει ότι είναι 1,80! Εγώ λέω ότι είμαι 1,79!» απαντά με χιούμορ.

Θα δέχονταν να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή αν τους το πρότειναν; «Αν είναι κάτι που μπορούμε να στηρίξουμε, ναι» απαντά αμέσως ο Θάνος. Ο Βίκτωρας, όμως, φαίνεται πιο επιφυλακτικός: «Κοίτα, δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει. Μπορεί να μη δέσει. Μάλλον, όμως, θα το τολμούσαμε».

Στην υποθετική ερώτηση αν ο Γρηγόρης επέλεγε έναν από τους δύο να εμφανίζεται στην εκπομπή, θα προχωρούσαν; «Εγώ δεν πιστεύω ότι θα προχωρούσα», λέει χωρίς δεύτερη σκέψη ο Βίκτωρας. «Ούτε εγώ θα προχωρούσα. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ταιριάζουμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον», επισημαίνει ο Θάνος στο Πρώτο Θέμα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα