Κώστας Βορίδης:Τσακώθηκε με τη Μανωλίδου?

16:15 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Φαντάζομαι πως είναι ευτυχία για ένα σκηνοθέτη να έχει στο κάδρο του τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Α, ναι, μεγάλη ευτυχία. Καταρχήν είναι απίστευτα συνεργάσιμη και εξαιρετική επαγγελματίας η Ζέτα. Από κει και πέρα,
είναι ένα πρόσωπο που εγώ προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ όταν το βλέπω στο μόνιτορ. Γεμίζει το πλάνο, το ευχαριστιέσαι, λάμπει η οθόνη. Η Ζέτα, όμως, τελικά διαπιστώνεις πως δεν είναι μόνο αυτό. Πέρα από την εξαιρετική της εικόνα, διαχειρίζεται το κομμάτι της παρουσίασης
πάρα πολύ καλά – και δεν είναι εύκολο. Βλέπεις πως έχει ατάκα, έχει χιούμορ, διαχειρίζεται τους επώνυμους με πολύ ωραίο τρόπο. Όλο το «παιχνίδι» το κάνει πολύ επαγγελματικά και σωστά.

Έχεις την ίδια άποψη και για την Ευγενία Μανωλίδου; Ειπώθηκε ότι τσακωθήκατε και γι’ αυτό έφυγες από το Dancing with the Stars Daily.
Όχι, μωρέ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ειλικρινά. Αποχώρησα καθαρά λόγω φόρτου εργασίας.

Είναι εύκολη συνεργάτις δηλαδή;

Μια χαρά είναι. Καταρχήν, η πρώτη φορά που δούλεψε η Ευγενία στην τηλεόραση ήταν μαζί μου, στη Στιγμή της Αλήθειας. Είχαμε κάνει, θυμάμαι, δοκιμαστικό σε καμιά δεκαπενταριά άτομα, μέχρι να καταλήξουμε στην Ευγενία. Και, για να είμαι απολύτως ειλικρινής, όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως αποφάσισε να πάει με την Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή, είπα μέσα μου «Οχ, πού μπλέξαμε;», με την έννοια ότι ήταν ένας άνθρωπος δίχως καμία τηλεοπτική εμπειρία. Πρέπει να σου πω, όμως, ότι τελικά ήταν τρομερά καλή.

Γιατί δεν περπάτησε τότε το Dancing with the Stars Daily;
Στο Daily αφενός πρέπει να αναγνωρίσουμε το μεγάλο ανταγωνισμό που είχε «απέναντι» – το γεγονός δηλαδή ότι προβαλλόταν την ίδια ώρα με ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ, όπως είναι τα Μυστικά της Εδέμ. Από την άλλη μεριά, είχε και ένα πρόβλημα περιεχομένου. Πώς μπορείς να γεμίσεις 45 λεπτά καθημερινά σε μια τέτοια εκπομπή, ειδικά όταν αποσπάσματα από το Dancing With the Stars προβάλλονται διαρκώς και σε άλλες εκπομπές; Γι’ αυτό πιστεύω πως όποιον και να έβαζε ο ΑΝΤ1 να παρουσιάσει το Daily τα ίδια νούμερα θα έκανε. Δεν έφταιγε η Ευγενία.(Περιοδικό Down Town)
Keywords
Αναζητήσεις
κωστας βορίδης, βοριδησ
Τυχαία Θέματα