Ο Γιώργος Αυτιάς μιλά για τη νέα του τηλεοπτική στέγη

16:15 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να μη μας λέει «Καλημέρα» λόγω των τελευταίων γεγονότων στο Alter, όμως ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι εκτός τηλεόρασης. Εδώ και έναν μήνα περίπου όπως πρώτο σας αποκάλυψε το gossip-tv ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει πολιτική εκπομπή, αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο κυπριακό κανάλι Εxtra channel. «Ήμουν απλήρωτος από τα Χριστούγεννα» λέει ο Γιώργος Αυτιάς στην Espresso
και συνεχίζει: «Άλλα έσοδα δεν είχα από πουθενά και έπρεπε να δουλέψω. Το Alter έχει ακόμη ψυχή, αλλά δεν έχει λεφτά. Τηλεόραση χωρίς λεφτά δεν κάνεις. Μόνο η ψυχή δεν φτάνει. Ακούω ότι σε δεκαπέντε μέρες ενδέχεται να δρομολογηθεί λύση και ότι θα πληρωθεί μέρος των οφειλομένων. Αν είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα γιατί είναι κρίμα ένας μεγάλος ενημερωτικός σταθμός να χαθεί από λάθη και θανάσιμες παραλείψεις κάποιων»....
Τόσο οι υπεύθυνοι του κυπριακού καναλιού όσο και ο απλός κόσμος δείχνει στον δημοσιογράφο την αγάπη του συνεχώς αφού σε κάθε περίπατό του στη Λεμεσό πολλοί τον σταματούν για να του μιλήσουν. Μάλιστα, κάθε φορά που μπαίνει στο αεροπλάνο για να πάει στην Κύπρο τον ρωτούν ακόμη και οι αεροσυνοδοί ποιον θα έχει καλεσμένο στην εκπομπή του «Ο δρόμος προς τις εκλογές».
Τι γίνεται όμως με τα εδώ τηλεοπτικά δρώμενα και τις φήμες για επαφές, αλλά και μεταγραφή του σε άλλο μεγάλο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό; Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε:
«Κάθε μέρα ακούω καινούργια σενάρια για μεταγραφή μου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά θα ακούσω όλες τις προτάσεις με προσοχή. Βέβαια, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με το Alter μέχρι τελευταίας στιγμής. Ωστόσο δηλώνω ότι υπάρχει ζωή και χωρίς την τηλεόραση!»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Αυτιάς,giorgos aftias