Κάτω Παρτάλι:Πως μας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο του β κύκλου?

10:01 16/1/2015 - Πηγή: TVNea
Ήμουν και εγώ από τους ανθρώπους που πέρυσι με το καλημέρα σας έκρινε αρκετά αρνητικά το
¨Κάτω Παρτάλι¨.Τα πρώτα επεισόδια τα θεώρησα ασύνδετα,άνευ σημασίας,κακοπαιγμένα και απλά ένα πρόχειρο κολάζ διάφορων ατακών,που έχουν πέραση στο διαδίκτυο.

Μπορεί να είχα και δίκιο.Το σημαντικό όμως είναι ότι η σειρά βελτιώθηκε αισθητά και από τη μέση μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν παρουσίασε μία εικόνα πολύ ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική για τα ελληνικά δεδομένα.Κάθισα λοιπόν και είδα την πρεμιέρα του δευτέρου κύκλου και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα.Πολύ γρήγορα προσαρμοστήκαμε
ξανά στην ιδιαίτερη γραφή του Λευτέρη Παπαπέτρου και την εναλλακτική σκηνοθεσία.Το πρώτο επεισόδιο είχε τα πάντα.Πολλές ενδιαφέρουσες ατάκες,εξέλιξη,πανέμορφα τοπία,τραγούδια,χορός και φυσικά αρκετά κοινωνική σάτιρα στο πάλαι ποτέ lifestyle.

Το σήριαλ είναι πολύ δυνατό και θα δώσει σκληρή μάχη με το ¨Ταμάμ¨ του Ant1,το οποίο και αυτό έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Εν κατακλείδι,τα μηνύματα είναι μόνο θετικά.Η ελληνική μυθοπλασία αλλάζει και βλέπουμε ότι ίσως σιγά σιγά έχουμε τις σειρές που μας αξίζουν.

tvmindhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα