Κ. Καινούργιου: όλα όσα είπε σήμερα το πρωί στο "Μες στην καλή χαρά"!

16:16 12/5/2013 - Πηγή: TVNea
"Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά!". Με αυτή τη φράση επέλεξε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά της αυτή την περίοδο η Κατερίνα Καινούριου. Η ξανθιά πανελίστρια του "Δέστε τους" βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη του "Μες στην καλή χαρά" της Ναταλίας Γερμανού.

"Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά! Αυτό είναι όλο. Δεν λέω τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο." απάντησε η Κατερίνα Καινούριου, όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της και για όσα ακούγονται γι' αυτήν το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα,
ξεκαθάρισε πως δεν τρέχει τίποτα με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σιφάκη και πως είναι δύσκολο και για τους δύο να ακούγονται τέτοιου είδους φήμες, την ώρα που βρίσκονται σε διαφορετικές σχέσεις.

Για την περίοδο που αποτελούσε μέλος του "Όμορφου Κόσμου το πρωί" δηλώνει πως ήταν μία ωραία συνεργασία αλλά χωρίς την απαραίτητη χημεία με τα παιδιά, ενώ αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με όλους τους, εκτός από τη Μαρία Αραμπατζή, με την οποία έχουν χαθεί.

Ιδανική εκπομπή για την ίδια θα ήταν αυτή στην οποία θα συμμετείχε η Κατερίνα μαζί με το Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη, τον Γιώργο Δάσκαλο, τη Μαρία Μπεκατώρου και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά δε θα μπορούσε να συνεργαστεί με άτομα στημένα και χωρίς χιούμορ (τόνισε πως υπάρχουν στην ελληνική tv κυρίως γυναίκες - προς τα πού έφυγε το καρφί;). Τέλος, η Κατερίνα δήλωσε πως, ακόμη κι αν κάποια στο μέλλον δεν συνεργάζεται πια με το Νίκο Μουτσινά, θα του είναι ευγνώμων για πάντα, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως δε νιώθει ακόμη εντελώς έτοιμη να αναλάβει ένα κατάδικό της τηλεοπτικό project.
Keywords
Αναζητήσεις
καινουργιου ζωδιο, εκπομπή μέσ στην καλή χαρά 11/5/13
Τυχαία Θέματα