Ηθοποιός του ΜΠΡΟΥΣΚΟ δηλώνει:''Κατ' αρχάς,δεν ήξερα καθόλου τη δουλειά...''

13:04 15/7/2016 - Πηγή: TVNea
Στην εφημερίδα,TV ΕΘΝΟΣ,και τον δημοσιογράφο,Αλέξη Μίχα ,μίλησε η Κλέλια Ανδιολάτου.Μεταξύ άλλων,η ''Αλεξάνδρα'' του ''Μπρούσκο'' μίλησε για το πώς ήρθε η πρόταση για τη σειρά αλλά και για τις δυσκολίες που ''γνώρισε'' στα γυρίσματα,λέγοντας πως όταν πρωτοπήγε δεν ήξερε καν τη δουλειά!
Ήθελες όταν έδωσες εξετάσεις να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία και την τηλεπαρουσίαση;

''Όχι, κατά βάση ήθελα να ασχοληθώ με τις Δημόσιες Σχέσεις. Είμαι επικοινωνιακός άνθρωπος. Είμαι κοινωνική. Μπορώ να συνυπάρχω με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες. Με διαφορετικές παρέες, σε διαφορετικά μέρη. Προσαρμόζομαι
γρήγορα και μ’ αρέσει να μιλάω με τους ανθρώπους. Γενικά μιλάω πολύ (γέλια)''.

Στο Παρίσι τι έγινε;

''Εφαγα πολλές «πόρτες». Τεράστιος ανταγωνισμός, μιλάμε για την πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας. Μπορεί να περιμένεις ώρες σε μια ουρά casting για να εισπράξεις την απάντηση «δεν μας κάνεις». Εμένα ποτέ δεν με πείραξε αυτό. Ελεγα «αυτοί θα χάσουν». Το μόντελινγκ δεν ήταν στόχος ζωής, αλλά μια ενασχόληση από την οποία έβγαζα λεφτά''.

Το «Μπρούσκο» πώς προέκυψε;

''Και πάλι από πρόταση της μάνατζέρ μου. Επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, πήγα, με είδαν, συμφωνήσαμε και μετακόμισα στην Κύπρο. Ξεκίνησα για 15 επεισόδια και συνεχίζω του χρόνου για τρίτη σεζόν, που θα είναι η τέταρτη της σειράς. Με το που μπήκα στο «Μπρούσκο» όλα τα υπόλοιπα για εμένα τελείωσαν. Αρχισα να διαβάζω, να παρακολουθώ παραστάσεις και ξεκίνησα και μαθήματα υποκριτικής''.

Φαντάζομαι οι δυσκολίες στα πρώτα γυρίσματα ήταν πολλές...

''Κατ’ αρχάς δεν ήξερα καθόλου τη δουλειά. Θα με ρωτήσεις «γιατί πήγες;». Αρπάζω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και το «Μπρούσκο» για μένα ήταν ευκαιρία. Στην Κύπρο είναι πολύ οικογενειακά τα πράγματα, και έτσι είναι και το κλίμα στα γυρίσματα. Δυσκολίες είχα και σε προσωπικό επίπεδο. Γυρνούσα στο σπίτι και ήμουν μόνη μου''.

Έχεις επιλέξει οριστικά τον δρόμο της υποκριτικής;

''Ναι, θα γίνω ηθοποιός''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα