Η μόδα στο κόκκινο χαλί των Emmy

10:26 20/9/2011 - Πηγή: TVNea

Οι γυναικείες παρουσίες έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί, στην τελετή απονομής των βραβείων Primetime Emmy, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Όλα τα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής showbiz έδωσαν το παρών στα δημοφιλή βιβλία, και οι κυρίες της μικρής οθόνης αλλά και της μεγάλης οθόνης έστρεψαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Τα φλας άστραψαν όταν στο κόκκινο χαλί περπάτησε η Gwyneth Paltrow,
η οποία επέλεξε να φορέσει στα Emmy μια μαύρη τουαλέτα, με διαφάνεια που αποκάλυπτε την καλογυμνασμένη κοιλιά της. Η Paltrow έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως το μαύρο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των σταρ όταν επιλέγουν τουαλέτες για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Λάτρεις του μαύρου αποδείχθηκαν και οι Carrie Ann Inaba, Michelle Forbes, Naya Rivera, Rachael Harris και η Evan Rachel Wood.
Οι περισσότερες από τις διάσημες τηλεοπτικές παρουσίες πάντως έδειξαν την προτίμηση τους στο άσπρο, το απαλό ροζ και χρώμα του πάγου, στην επιλογή των φορεμάτων τους. Η Christina Hendricks ανέδειξε τις πληθωρικές της καμπύλες μέσα από μια τουαλέτα στο χρώμα του πάγου, χρώμα που επέλεξε και η Heidi Klum, ενώ τα απαλά χρώματα προτίμησαν και οι: Ariel Winter, Aubrey Plaza, Maria Bello, Heidi Klum, Rashida Jones, Cat Deeley, Jennifer Carpenter, Jayma Mays. Δεν έλειψαν ωστόσο και...
οι κυρίες που επέλεξαν τουαλέτες σε πιο έντονα χρώματα. Το μπλε προτίμησε η σύζυγος του Tom Cruise Katie Holmes, η Dianna Agron, Heather Morris, η Claire Danes, Kyle Richards,Paula Abdul και Cobie Smulders ενώ λάτρεις του μωβ αποδείχθηκε η Brooke Burke.
Η παρουσιάστρια των βραβείων, Jane Lynch επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί ένα μακρύ στράπλες φόρεμα σε βαθύ κόκκινο. Το πράσινο αποδείχθηκε αγαπημένο χρώμα της Olivia Munn και της Loretta Devine.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα