Το National Geographic έρχεται ανανεωμένο! (ΔΤ)

10:01 20/9/2011 - Πηγή: TVNea

Οι επόμενοι μήνες στο National Geographic Channel Ελλάδας, που προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στη nova, θα είναι απλά συναρπαστικοί! ΟΟκτώβριος προβλέπεται γεμάτος προκλήσεις για τους τηλεθεατές του καναλιού, καθώς ηνέα σειρά «Δοκίμασε το μυαλό σου» που θα μεταδίδεται από18 Οκτωβρίου και
κάθε Τρίτη στις 21:00, δοκιμάζει τη προσοχή, τη μνήμη και τις αισθήσεις.Μη χάσετε τα πρώτα  τρία συναρπαστικά επεισόδια! Με ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και επιστημονικής γνώσης, η νέα σειρά θα φέρει το μυαλό σας αντιμέτωπο με μια σειρά από διαδραστικά πειράματα, ενώ θα σας κάνει να αναρωτηθείτε: τελικά αυτό που βλέπω είναι και αληθινό;Οδηγός στο ταξίδι του πρώτου επεισοδίου στα κρυφά μονοπάτια του εγκεφάλου, θα είναι ο μάγος David Copperfield, του οποίου η δουλειά είναι να χειραγωγεί την προσοχή του ακροατηρίου δημιουργώντας εκπληκτικές οφθαλμαπάτες.Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!Η αγαπημένη αντισυμβατική σειρά...«Taboo» επιστρέφει με τον 7ο κύκλο της ο οποίος θα μεταδίδεται κάθεΣάββατο από τη 1η Οκτωβρίου στις 21:00 και θα μας φέρνει αντιμέτωπους με μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες συμπεριφορές από όλο τον κόσμο. Με ιστορίες που μιλούν για έναν περίεργο εθισμό στη δημιουργία φανταστικής πραγματικότητας, τον έρωτα που ανθίζει στη φυλακή μέχρι την ακραία ομορφιά, και την ανάγκη να συλλέγει κάποιος τα πάντα χωρίς να μπορεί με τίποτα να τα αποχωριστεί,το «Taboo» δίνει μια πανοραμική όψη μερικών από τον πιο παράξενων πτυχών της ανθρώπινης συμπεριφοράς και δοκιμάζει τις αντιλήψεις και αντοχές μας. Αυτό που για κάποιους αποτελεί την καθημερινότητα, για άλλους μπορεί να θεωρείται το μεγαλύτερο Taboo!

Ο Νοέμβριος συνεχίζει με προκλήσεις, δοκιμάζοντας τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού με τη σειρά «Άφθαρτοι» που ξεκινά Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 22:00.Η σειρά φέρνει τους τηλεθεατές στα όρια της ανθρώπινης αντοχής και διηγείται τις πιο απίστευτες ιστορίες επιβίωσης που σίγουρα θα σας συγκλονίσουν!Αυτές οι δέκα εκπληκτικές αληθινές ιστορίες επιβίωσης, παρουσιάζουν σε βάθος το κάθε ατύχημα, που φαίνεται να αψηφά τους νόμους των πιθανοτήτων και αναλύει επιστημονικά με ποιό τρόπο τα  θύματα είναι στη ζωή σήμερα ώστε να μπορούν να μοιραστούν την ιστορία τους μαζί μας. Δείτε τον αλεξιπτωτιστή που πέφτει από ύψος σχεδόν τριών μιλίων χωρίς αλεξίπτωτο και ζει! Το ελικόπτερο που χωρίζεται στη μέση ενώ πετά πάνω από τους δρόμους της πόλης, τον επιστάτη ζωολογικού κήπου που δέχεται επίθεση από  πεινασμένα λιοντάρια, και τον τουρίστα που τραβήχτηκε από τα μεγάλα κύματα της Χαβάης και έπεσε από έναν γκρεμό.Όταν δείτε τη σειρά θα είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι επέζησε κανείς, και ο  συνδυασμός θαυμάτων και επιστήμης θα σας αφήσει άναυδους!
Keywords
Τυχαία Θέματα